Ensuite

Beoordeling 9,9 gebaseerd op 28 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Ensuite
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Ensuite is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Ensuite te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Ensuite heeft 28 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Ensuite.
Gemiddeld wordt Ensuite met een 9,9 beoordeeld.
Ensuite heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Ensuite

Ensuite is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en plaatsen van traditionele kamer en suite kasten met schuifdeuren. Hiermee kunt u op een prachtige manier de functionaliteit van bijvoorbeeld uw woonkamer verhogen. Stijlvol in de jaren '30 sfeer, maar volgens de normen van nu. Ensuite hanteert meer dan 10 verschillende modellen voor haar deuren en panelen: van Breughel tot Rembrandt en van Victorian tot Shakespeare. Onze inbouwkasten en deuren kunnen volledig naar uw specifieke wensen worden gemaakt: u bepaalt het model, de kleur en de verfmethode (handgeschilderd of gespoten).

Met een Ensuite kast, buffetkast of kledingkast op maat haalt u kwaliteit, warmte en rust in huis. Ensuite maakt op maat gemaakte inbouw boekenkasten, handgemaakte buffetkasten, inbouw kledingkasten voor bijvoorbeeld slaapkamers, kamer-en-suite schuifdeuren.

Wij bevinden ons in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante nieuwtjes zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Open op afspraak.
Dinsdag
Open op afspraak.
Woensdag
Open op afspraak.
Donderdag
Open op afspraak.
Vrijdag
Open op afspraak.
Zaterdag
Open op afspraak.
Zondag
Gesloten

Contact

Ensuite
Nijverheidsweg 8
5061 KL, OISTERWIJK

Vragen aan Ensuite