EP:Beerepoot Bovenkarspel

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 991 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
90,7%
Tevreden
7,6%
Ontevreden
1,7%

EP:Beerepoot Bovenkarspel
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

EP:Beerepoot Bovenkarspel is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt EP:Beerepoot Bovenkarspel te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

EP:Beerepoot Bovenkarspel heeft 991 klantbeoordelingen verzameld.
91% is supertevreden, 8% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.29% heeft goede tot zeer goede ervaringen met EP:Beerepoot Bovenkarspel.
Gemiddeld wordt EP:Beerepoot Bovenkarspel met een 8,9 beoordeeld.
EP:Beerepoot Bovenkarspel heeft een NPS score van 89 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over EP:Beerepoot Bovenkarspel

Al meer dan 50 jaar is EP:Beerepoot hét adres voor een compleet assortiment elektronica van topmerken. Bij EP:Beerepoot krijgt u een optimale service voor een optimale beleving. Kom de sfeer én service horen, voelen, proeven en zien in één van de zes sfeervolle winkels in Noord-Holland.

De gediplomeerde medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en innovaties. Ze voorzien u graag van een professioneel, passend en eerlijk aankoopadvies. U kent ons en wij kennen u, dat praat wel zo prettig. Heeft u een mooie aankoop gedaan? Het team met enthousiaste bezorgers verzorgt graag de levering én installatie voor u. Ook bij defecten en storingen belt u direct EP:Beerepoot. Onze eigen monteurs verhelpen het euvel snel en vakkundig.

EP:Beerepoot heeft winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Volendam, Wervershoof, Broek op Langedijk en Schagen! Kom langs, de koffie en een team enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar…

KLANTERVARINGEN STAAN VOOROP
Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zijn u daarom graag van dienst. Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

EP:Beerepoot Bovenkarspel
De Middend 224
1611 KM, BOVENKARSPEL

Vragen aan EP:Beerepoot Bovenkarspel