EP:Beerepoot Hoorn

Beoordeling 9 gebaseerd op 5510 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,5%
Tevreden
4,4%
Ontevreden
2,1%

EP:Beerepoot Hoorn
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

EP:Beerepoot Hoorn is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt EP:Beerepoot Hoorn te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

EP:Beerepoot Hoorn heeft 5510 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 4% is tevreden en 2% is ontevreden.
97.88% heeft goede tot zeer goede ervaringen met EP:Beerepoot Hoorn.
Gemiddeld wordt EP:Beerepoot Hoorn met een 9 beoordeeld.
EP:Beerepoot Hoorn heeft een NPS score van 91 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over EP:Beerepoot Hoorn

Al meer dan 50 jaar is EP:Beerepoot hét adres voor een compleet assortiment elektronica van topmerken. De gediplomeerde medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en innovaties. Ze voorzien u graag van een professioneel, passend en eerlijk aankoopadvies. U kent ons en wij kennen u, dat praat wel zo prettig. Heeft u een mooie aankoop gedaan? Het team met enthousiaste bezorgers verzorgt graag de levering én installatie voor u. Ook bij defecten en storingen belt u direct EP:Beerepoot. Onze eigen monteurs verhelpen dit snel en vakkundig. Dat is de service van EP:Beerepoot.

EP:Beerepoot heeft winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Volendam, Wervershoof, Broek op Langedijk en Schagen! In ons filiaal in Hoorn vindt u niet alleen elektronica maar ook een uitgebreide Cooking afdeling, barbecue afdeling en diverse accessoires. Beluister de nieuwste Sonos producten in de Sonos Experience Store, ontdek de innovaties van Miele in onze Miele Shop-in-Shop of proef de koffie uit een van de Jura koffiemachines die demonstratieklaar staan.

KLANTERVARINGEN STAAN VOOROP
Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zijn u daarom graag van dienst. Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Contact

EP:Beerepoot Hoorn
Dr C.J.K van Aalstweg
16B, HOORN

Vragen aan EP:Beerepoot Hoorn