EP:Boelaars

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 1841 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,9%
Tevreden
2,1%
Ontevreden
1%

EP:Boelaars
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

EP:Boelaars is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt EP:Boelaars te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

EP:Boelaars heeft 1841 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 2% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.02% heeft goede tot zeer goede ervaringen met EP:Boelaars.
Gemiddeld wordt EP:Boelaars met een 9,3 beoordeeld.
EP:Boelaars heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over EP:Boelaars

Al meer dan 50 jaar zijn wij het vertrouwde adres voor elektrische apparatuur in Rotterdam en omstreken. Voor bij u thuis en op de zaak. Voor levering, plaatsing en reparatie. Met een uitgebreid assortiment van de betere merken. Van wasautomaten tot tv's, van espressomachines tot scheerapparaten. Altijd voorop met de nieuwste ontwikkelingen. En natuurlijk met onze service, de kracht van ons bedrijf, de basis van onze goede naam.

Wij helpen u de apparatuur te kiezen die bij u past en maken u vertrouwd met de werking. Wij installeren zorgvuldig en meestal zonder kosten. Onze garanties zijn degelijk en helder. En mocht er iets mis gaan, wij repareren snel en vakkundig.

Ed, Sven, Fabri, Davey, Niels, Kees en René staan voor u klaar!

Radio Boelaars is lid van EP (ElectronicPartner), een toonaangevende organisatie in huishoudelijke elektronica met 5.000 partners in zeven Europese landen, waaronder ca. 550 in Nederland. Uw garantie voor kwaliteit!

Bedrijfsvideo

Contact

EP:Boelaars
Van Beethovensingel 40-42
3055 JK, ROTTERDAM

Vragen aan EP:Boelaars