EP:Enter

Beoordeling 9 gebaseerd op 64 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
92,2%
Tevreden
7,8%
Ontevreden
0%

EP:Enter
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

EP:Enter is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt EP:Enter te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

EP:Enter heeft 64 klantbeoordelingen verzameld.
92% is supertevreden, 8% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met EP:Enter.
Gemiddeld wordt EP:Enter met een 9 beoordeeld.
EP:Enter heeft een NPS score van 92 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over EP:Enter

Al 31 jaar een begrip in de omgeving Enter, Rijssen, Goor ,Markelo, Wierden, Bornerbroek enz.
ElectronicPartner staat voor vakkennis, A-merken en als belangrijkste uitgangspunt; service. Zo bezorgt EP:Enter uw aankopen gratis en zorgen ze voor de basisinstallatie. De winkel heeft een ruim assortiment met de bekende merken LED-/ OLED televisies, wasmachines, drogers, klein huishoudelijke apparaten, multimedia producten, digitale decoders en meer.
Pascal Rutjes: “Ook voor inbouw kunnen mensen bij ons terecht. Veelal is de keuken nog prima, maar moet de inbouwapparatuur worden vervangen. Wij hebben een groot assortiment en kunnen de apparaten zelf vakkundig inbouwen. Wel net zo handig.”

Service en advies
Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat is bij een internetwinkel toch anders. Door goed door te vragen, kom je erachter wat de behoefte van de klant is en kun je een passend advies geven. Bij een televisie moet je weten hoe ver mensen van de TV afzitten en wat de kijkhoek is. En een simpele wasmachine is misschien voldoende voor een student, maar in een huishouden met drie kinderen zijn er andere eigenschappen waaraan de wasmachine moet voldoen: een grote vulopening, snelprogramma en hij moet energiezuinig zijn. Door hier goed op in te spelen, voeg je wat extra’s toe en bouw je een vertrouwensrelatie op. De echte Twentse nuchterheid: Vakmanschap en doen wat we beloven.

Eigen reparatiedienst
Uiteraard staan in de winkel de nieuwste producten en zijn vader en zoon volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen in de snelle elektronicabranche. Van Ultra HD,HD-TV tot glasvezel en van Blu-ray tot OLED. Vader en zoon Rutjes leggen haarfijn uit hoe het werkt en wat de nadelen zijn. Pascal Rutjes: “Het is al moeilijk genoeg om tegenwoordig een gedegen keuze te maken als je niet helemaal thuis bent in de nieuwe technieken. Wij helpen hier graag bij.

EP Enter heeft een eigen reparatieservice.. De reparatieservice is niet alleen voor apparaten die bij Di-Jo/EP:Enter zijn gekocht, maar ook voor apparaten die ergens anders zijn gekocht. Tv's , espresso apparaten, stofzuigers enz. worden vakkundig en snel gerepareerd.
Onze witgoedsnelservice reparatiedienst geldt voor uw wasmachine, wasdroger, koelkast, vaatwasser, kookplaat en keuken inbouwapparaten. We bieden een snelle service. Het is vervelend dat u niet meer kunt wassen of drogen. Wij proberen dit probleem binnen 24 uur op te lossen ! U kunt direkt met ons een afspraak plannen door met ons snelservice nummer te bellen.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

EP:Enter
Dorpsstraat 112a
7468 CP, ENTER

Vragen aan EP:Enter