EP:Klaver

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 89 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,5%
Tevreden
4,5%
Ontevreden
0%

EP:Klaver
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

EP:Klaver is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt EP:Klaver te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

EP:Klaver heeft 89 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 4% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met EP:Klaver.
Gemiddeld wordt EP:Klaver met een 9,2 beoordeeld.
EP:Klaver heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over EP:Klaver

WIE ZIJN WIJ
EP:Klaver Obdam verkoopt sinds 85 jaar witgoed, huishoudelijke apparaten, beeld en geluidsapparatuur aan de dorpsstraat in Obdam. EP:Klaver Obdam staat bekend om zijn kwaliteit en service en is daarom een begrip in Obdam en omstreken. Met een eigen technische dienst i.s.m. Klaver technisch bedrijf en de EP servicegroep kunnen we onze klanten snel en optimaal helpen. We zijn aangesloten bij ElectronicPartner, een internationale inkooporganisatie met 6000 leden, waardoor wij scherp kunnen in- en verkopen.

WAAR STAAN WIJ VOOR?
Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij EP: garanderen wij dat u altijd de juiste keuze maakt. Door kwaliteitsproducten en gedegen advies, bent u altijd verzekerd van een toekomstzekere oplossing. Zo biedt EP: u zekerheid en vertrouwen. Voor, tijdens en na uw aankoop!

KIES DE SERVICE DIE BIJ U PAST
Met EP kiest u niet alleen voor zekerheid, maar ook voor gemak. Want bij ons draait het om uw tevredenheid. Zo kunt u gebruik maken van de EP:Bezorgservice, EP Montageservice, EP Reparatieservice en EP Installatieservice. Maar ook uw keukenapparatuur bouwen wij volledig voor u in. U kunt zelf bepalen welke service u wenst. Zo weet u zeker dat u snel en optimaal van uw aankoop kunt genieten!

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een Televisie, witgoed of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

EP:Klaver
Dorpsstraat 126
1713 HL, OBDAM

Vragen aan EP:Klaver