EP:OJE Electronics

Beoordeling 9 gebaseerd op 398 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
94,7%
Tevreden
4,3%
Ontevreden
1%

EP:OJE Electronics
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

EP:OJE Electronics is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt EP:OJE Electronics te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

EP:OJE Electronics heeft 398 klantbeoordelingen verzameld.
95% is supertevreden, 4% is tevreden en 1% is ontevreden.
98.99% heeft goede tot zeer goede ervaringen met EP:OJE Electronics.
Gemiddeld wordt EP:OJE Electronics met een 9 beoordeeld.
EP:OJE Electronics heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over EP:OJE Electronics

OVER OJE Electronics:
Wij stellen ons graag even aan u voor. OJE Electronics heeft in 1996 haar deuren geopend voor het publiek aan de Waterstraat 64 in Delfzijl. In de begin jaren verkochten wij zeer veel hobby electronica o.a. scanners en communicatie-apparatuur, satelliet, telefonie, car-hifi en audio/video accessoires.

Na diverse winkel-uitbreidingen hebben wij sinds 1998 een zeer ruim pakket computers en sinds 2000 een gevarieerd aanbod audio/video producten in ons assortiment.
OJE Electronics heeft ook een technische dienst, waar u uw apparatuur kunt laten repareren of waar u simpel een kabeltje kunt laten solderen. Ook kunt u gebruik maken van onze buitendienst. Zij installeren graag uw bestaande of nieuw aangeschafte apparatuur en ook in geval van een storing aan bijvoorbeeld uw antenne-signaal of een schotel-installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Medio 2011 hebben wij onze webshop gelanceerd, waarin veel van onze artikelen staan vermeld.

Omdat wij sinds oktober 2012 zijn aangesloten bij de Electronic Partner (EP) organisatie, hebben wij naast onze webshop OJE.NL ook nog de webshop EPOJE.NL. U vindt op de websites onze actuele aanbod.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een Televisie, witgoed of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

EP:OJE Electronics
Waterstraat 64
9934 AX, DELFZIJL

Vragen aan EP:OJE Electronics