Eric Bikes BV

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 79 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Eric Bikes BV
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Eric Bikes BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Eric Bikes BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Eric Bikes BV heeft 79 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Eric Bikes BV.
Gemiddeld wordt Eric Bikes BV met een 9,4 beoordeeld.
Eric Bikes BV heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Eric Bikes BV

Eric Bikes is uw fietsenwinkel in het centrum van Hengelo. Wij zijn gespecialiseerd in E-bikes. Wij hebben een eigen werkplaats, met geavanceerde apparatuur en vakmensen. Ook voor onderhoud en reparaties aan uw gewone fiets bent u van harte welkom.

Voor het beste advies en de laatste trends komt u in onze winkel in Hengelo. Wij zorgen dat u advies krijgt dat past bij uw situatie en wensen. Naast een goed en eerlijk advies kunt u de diverse modellen ook zelf uitproberen. Met een uitgebreid aanbod aan accessoires maakt u uw fiets compleet.

Uw E-Bike specialist van Twente
In onze E-Bike winkel in het centrum van Hengelo staan de diverse modellen Elektrische fietsen van de diverse merken ruim en overzichtelijk uitgestald.

Laat onze service bijdragen aan uw fietsplezier
Wij zijn gespecialiseerd in E-bikes. Wij hebben een eigen werkplaats met geavanceerde apparatuur en vakmensen. Ook voor onderhoud aan uw gewone fiets bent u van harte welkom.

De E-Bike winkel met uitgebreide keuze aan accessoires
Ook voor fietstassen, kinderzitjes, fietshelmen en andere accessoires en onderdelen voor uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres..

Kom langs in onze E-Bike winkel in Hengelo
Kom langs in onze E-Bike winkel. De koffie staat altijd voor u klaar. In onze showroom begeleiden wij u graag persoonlijk bij het maken van een goede keuze.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Eric Bikes BV
Willemstraat 39
7551 DL, Hengelo

Vragen aan Eric Bikes BV