Eurohome Interieur

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 128 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,3%
Tevreden
4,7%
Ontevreden
0%

Eurohome Interieur
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Eurohome Interieur is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Eurohome Interieur te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Eurohome Interieur heeft 128 klantbeoordelingen verzameld.
95% is supertevreden, 5% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Eurohome Interieur.
Gemiddeld wordt Eurohome Interieur met een 9,1 beoordeeld.
Eurohome Interieur heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Eurohome Interieur

De beste keuze voor al uw woonwensen!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een totaalpakket zonder zorgen. Wij zijn een hecht team met grote ambities en bieden u alles op het gebied van wonen.
Voor het verbouwen van uw woning tot de aanschaf van uw mooie nieuwe meubels: kom naar Eurohome Interieur in Boskoop.

> Prachtige showroom.
> Voor uw complete interieur.
> Ontwerp en advies bij u thuis.
> Bouwen, verbouwen en inrichten.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Zijde 36 in Boskoop. Hier laten we zien wie we zijn en waar we voor staan: kwaliteit, comfort, design en oog voor detail.
Naast de mooiste designmeubelen van bekende merken hebben wij ook prachtige collecties aan verlichting, raambekleding en vloeren. Dit alles is aangekleed met bijzondere kunstobjecten en leuke woonaccessoires.

Bent u op zoek naar een parketvloer, gordijnen, tapijt of raambekleding? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van alle producten hebben wij op groot formaat voorbeeldstalen. Geen producten uitzoeken in een boekje of folder, maar echt zien wat u koopt.
Eurohome Interieur is ook uw officiële Luxaflex specialist. In onze Luxaflex Inspiration Shop bieden wij het volledige assortiment aan Luxaflex raambekleding, horren en buitenzonwering. De complete collectie kunt u bij ons zien, voelen en proberen.

Wat Eurohome Interieur echt uniek maakt is de samenwerking met aannemersbedrijf P&M New Design. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen uw woning of bedrijfspand kunnen inrichten, maar ook kunnen (ver)bouwen. Deze samenwerking heeft voor u vele voordelen.
Omdat wij als één team vanuit dezelfde locatie werken staan we direct met elkaar in verbinding: dat zijn pas korte lijntjes! Heerlijk toch, als bij de bouw al rekening wordt gehouden met hoe de gordijnrails worden geplaatst? Of dat er al een stroompunt is aangelegd voor uw nieuwe lamp?
De vakmensen van P&M New Design en Eurohome Interieur werken als één team samen vanuit dezelfde locatie. Alles gaat in één moeite door, terwijl u maar één aanspreekpunt heeft.
Een totaalpakket zonder zorgen.

Onze interieuradviseurs zijn op de hoogte van de vele ins en outs van onze collecties en houden de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten. Ze helpen u graag met het ontwerpen en bedenken van uw ideale thuis.
Onze bouwspecialisten zijn uitgebreid geschoold en kennen de uitdagingen die bijvoorbeeld bij het aanvragen van uw vergunning of de bouwkundige constructies komen kijken.
Onze vakmensen op de vloer weten precies wat ze doen en hoe belangrijk een perfecte afwerking voor u is.

Advies bij u thuis? Een bezoek van één van onze creatieve mensen behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij zien graag hoe u woont en waar wij u mee kunnen helpen.
Een nieuwe bank of een complete verbouwing? U kunt rekenen op ons enthousiast en gedreven team.

Eurohome Interieur is al bijna 50 jaar een begrip in de regio op het gebied van wonen. Wij bieden u jarenlange ervaring gecombineerd met de kennis van nu.
Ons team is altijd enthousiast om met u mee te denken, vanaf het ontwerp tot het uiteindelijke resultaat.
Samen met u maken wij graag van uw huis, uw thuis. Want dat is onze passie.

Bedrijfsvideo

Online showroom

  • VLOEREN ZIJN ONS DING

    U bent bij ons altijd aan het goede adres

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
19:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Eurohome Interieur
Zijde 36
2771 EN, BOSKOOP

Vragen aan Eurohome Interieur