5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Expert Dongen
Looiersplein 53-57
5104 GR , DONGEN
0162-322044

Expert Dongen

80%
20%
0%

Expert Dongen beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Expert Dongen op basis van 50 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Goede acties en goed geholpen

  Verbeterpunten:
  Goede uitleg geven over gekochte producten en verkopers met verstand van zaken

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Wel:Als zij instaat zijn om hun meerwaarde te etaleren tov Coolblue, Bol.com Niet: als zij niet concurrerend zijn in de prijs

  Verbeterpunten:
  geen opmerkingen over dit bezoek

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  klantvriendelijk

  Verbeterpunten:
  nvt

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Klant vriendelijk en goede service

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Probleem opgelost voor een redelijke prijs. Echter 3 bezoeken nodig, na eerste bezoek probleem niet opgelost, vervolgens was een tweede bezoek nodig om probleem te constateren en duurde het twee weken eerde de pomp er was.

  Verbeterpunten:
  Controleer bij reparatie of het probleem opgelost is, in dit geval was een speciaal programma voor de droger beschikbaar om spoeling te testen. 5 minuten was voldoende.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Ik zou Expert nu willen aanbevelen door de extra, geboden service die ik erg gewaardeerd heb. Ze brachten mijn beeld- en geluidskwaliteit van de tv up to date in orde. Ze hadden ook alle tijd en aandacht voor het product (audio met pick-up) dat ze kwamen leveren en gingen niet weg voordat ik het ook echt allemaal kon begrijpen. Maar het meest heb ik gewaardeerd dat, aangezien ik alleen wonend en heel onhandig ben, ze de kapotte lampen eruit draaiden en dat ze de nieuwe in hun privé tijd gratis kwamen bevestigen. Dat laatste was zo´n enorme opluchting en vooral daarom zal ik vanaf heden Expert in mijn sociaal netwerk altijd van harte zelfs aanbevelen!

  Verbeterpunten:
  Ik geloof niet dat het beter kan. Na mijn laatste bezoek van de 2 Expert medewerkers was ik gewoon volmaakt tevreden.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  zit op prima locatie en personeel is vriendelijk.

  Verbeterpunten:
  In de gestuurde sms vertellen dat je deze niet kunt beantwoorden. Dit is niet gedaan en ik heb 2 x sms terug gestuurd. Was zelfs naar een buitenlands nummer, zodat ik hierover ook kosten moet betalen. Volgende keer vaker proberen te bellen naar klant.

 • Beoordeling
  6
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Goede service van de monteur. Erg vriendelijk De meneer die mij terugbelde om een afspraak te maken niet, zie onderstaande

  Verbeterpunten:
  Toen ik teruggebeld werd, omdat ik via de reparatiesite een afspraak had gemaakt, vond ik de toon waarop de medewerker zei dat iedereen in Dongen toch eigenlijk wel weet dat expert ook reparaties uitvoert en dus ook rechtstreeks een afspraak maakt, erg denigrerend. De medewerker die de droger kwam maken, kon wel op een normale en vriendelijke manier communiceren.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  netheid

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Vriendelijke medewerkers en goede informatie. Doen moeite om het goede voor je te vinden.

  Verbeterpunten:
  Ga zo door.

Schrijf een beoordeling

Over Expert Dongen

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Advies op maat:
Geen expert in huis voor inbouw? Wij hebben de oplossing voor u: de Expert inbouwservice. Wij helpen u graag met het juiste advies in uw situatie en zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Onze bezorgers/monteurs zijn namelijk zo gespecialiseerd dat ze het aansluiten en installeren van ieder nieuw apparaat uit kunnen voeren. Wanneer er inbouwapparatuur ingebouwd en aangesloten moet worden, zullen wij voor u vooraf een offerte op maat maken. Het inbouwen van apparatuur blijft namelijk een heel precies maatwerk en wij willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Bij aanschaf van een nieuw apparaat is het advies en inmeten natuurlijk gratis!

Eigen bezorgservice:
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Tevens kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Eigen witgoedmonteur:
Apparaten worden steeds geavanceerder en er is steeds vaker gespecialiseerde technische kennis en apparatuur nodig om reparaties vakkundig te kunnen uitvoeren. Wij hebben dan ook nauwe contacten met gespecialiseerde, door importeurs geautoriseerde technische diensten, om uw apparaten zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. In combinatie met service voor het leveren van losse onderdelen voor zowel nieuwe als oude apparatuur kunnen wij u apparaat vakkundig repareren. Heeft u een storing aan een door ons geleverd apparaat, of een apparaat dat u ergens anders heeft gekocht, dan is een melding via telefoon, email of een bericht via deze website voldoende om onze servicedienst in actie te laten komen om het probleem op te lossen.

WIFI- specialist:
Heeft u ook last van de volgende situaties thuis: “Mama, mijn wifi boven is veel te traag” of “Papa, kom eens kijken, als ik hier sta heb ik helemaal geen wifi meer”? Of bent u toe aan een nieuw netwerk omdat u bijvoorbeeld bent verhuisd? Voor het optimaliseren van een bestaand netwerk of het aanleggen van een nieuw netwerk kunt u bij ons terecht. Wij komen bij u thuis om u te adviseren en u zoekt samen met onze wifi-specialist de perfecte oplossing. Wanneer u andere vragen heeft betreffende uw netwerk kunt u ook bij ons terecht. Wij helpen u graag met het wijzigen van uw netwerknaam of wachtwoord.

Pasfotoservice:
Wij maken officiële pasfoto's.
Goedgekeurde pasfoto's voor alle officiële documenten.
U hoeft geen afspraak te maken en de pasfoto's zijn direct klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Expert Dongen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Expert Dongen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Expert Dongen?

Vraag het de specialist