5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Expert Dongen
Looiersplein 53-57
5104 GR , DONGEN
0162-322044

Reviews van Expert Dongen


Beoordeling 8,7 gebaseerd op 284 individuele klantbeoordelingen.

Expert Dongen

85,56%
12,32%
2,11%

Expert Dongen beoordelingen en ervaringen

97,89% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Expert Dongen op basis van 284 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Service is goed. Jammer dat er vergeten was om te bellen toen artikel niet leverbaar bleek. Is opgelost door snel ander artikel te leveren

  Verbeterpunten:
  Zoals ik al zei, klant goed informeren en niet vergeten

 • Beoordeling
  8
 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Had een probleem. Gelijk actie ondernomen en heel snel was het opgelost.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Snelle en goede service

 • Beoordeling
  3
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Ik ben zeer teleurgesteld! Ik kocht een nieuwe tv. Deze stond in de wand op een plank in de winkel. Ik deed niet moeilijk. Hij werd ingepakt. Ik betaalde de nieuwprijs! Vervolgens thuis gekomen kom ik erachter dat ik geen schroefjes heb voor de voet. Gelijk gebeld. Woensdag zouden ze in huis zijn. Woensdag wordt ik gebeld met de mededeling dat de schroefjes er wel bij zaten. Ik zeg zou ik liegen om een paar schroefjes? Nee dus! Jammer dat mijn zoontje zijn zelf gespaarde tv niet in zijn geheel had!!!!! Na vervolgens geïrriteerd te zijn geworden zou het geregeld worden. Ik zeg ik zeg toch niet dat er geen apparaat in zit en de schroefjes lagen op die plank zei de verkoper die maandag! Schroefjes; Jammer dat ze daar zo moeilijk over moesten doen! Donderdag had ik de schroefjes in huis.

  Verbeterpunten:
  Nee, Ik ben teleurgesteld!

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Prima service ze denken met je mee

 • Beoordeling
  8
 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Is beste elektrishe winkel van dongen goeie personeel alles

  Verbeterpunten:
  Nieks alles was goed

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Goede service en een prettige samenwerking

  Verbeterpunten:
  ik kan op dit moment geen verbeter punten bedenken

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Ik beveel nooit geen bedrijven of instelligen aan, dit kan bij tegenvallen ten koste gaan van de goede relatie

Schrijf een beoordeling

Over Expert Dongen

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Advies op maat:
Geen expert in huis voor inbouw? Wij hebben de oplossing voor u: de Expert inbouwservice. Wij helpen u graag met het juiste advies in uw situatie en zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Onze bezorgers/monteurs zijn namelijk zo gespecialiseerd dat ze het aansluiten en installeren van ieder nieuw apparaat uit kunnen voeren. Wanneer er inbouwapparatuur ingebouwd en aangesloten moet worden, zullen wij voor u vooraf een offerte op maat maken. Het inbouwen van apparatuur blijft namelijk een heel precies maatwerk en wij willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Bij aanschaf van een nieuw apparaat is het advies en inmeten natuurlijk gratis!

Eigen bezorgservice:
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Tevens kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Eigen witgoedmonteur:
Apparaten worden steeds geavanceerder en er is steeds vaker gespecialiseerde technische kennis en apparatuur nodig om reparaties vakkundig te kunnen uitvoeren. Wij hebben dan ook nauwe contacten met gespecialiseerde, door importeurs geautoriseerde technische diensten, om uw apparaten zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. In combinatie met service voor het leveren van losse onderdelen voor zowel nieuwe als oude apparatuur kunnen wij u apparaat vakkundig repareren. Heeft u een storing aan een door ons geleverd apparaat, of een apparaat dat u ergens anders heeft gekocht, dan is een melding via telefoon, email of een bericht via deze website voldoende om onze servicedienst in actie te laten komen om het probleem op te lossen.

WIFI- specialist:
Heeft u ook last van de volgende situaties thuis: “Mama, mijn wifi boven is veel te traag” of “Papa, kom eens kijken, als ik hier sta heb ik helemaal geen wifi meer”? Of bent u toe aan een nieuw netwerk omdat u bijvoorbeeld bent verhuisd? Voor het optimaliseren van een bestaand netwerk of het aanleggen van een nieuw netwerk kunt u bij ons terecht. Wij komen bij u thuis om u te adviseren en u zoekt samen met onze wifi-specialist de perfecte oplossing. Wanneer u andere vragen heeft betreffende uw netwerk kunt u ook bij ons terecht. Wij helpen u graag met het wijzigen van uw netwerknaam of wachtwoord.

Pasfotoservice:
Wij maken officiële pasfoto's.
Goedgekeurde pasfoto's voor alle officiële documenten.
U hoeft geen afspraak te maken en de pasfoto's zijn direct klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Expert Dongen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Expert Dongen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Expert Dongen?

Vraag het de specialist