5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Expert Dongen
Looiersplein 53-57
5104 GR , DONGEN
0162-322044

Expert Dongen

87,8%
9,47%
2,73%

Expert Dongen beoordelingen en ervaringen

97,27% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Expert Dongen op basis van 623 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  0
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Ik wilde 2 mobiele airco's kopen.Contact gehad met Eric Panis,personeelslid.Deze stelde voor om langs mijn woning te komen ivm capaciteit en offerte.Besprak een specifieke datum met mij af,"omdat hij dan toch in Oosterhout moest zijn" Tot grote verbazing rekende Panis €50,- voorrij kosten.Diverse malen met Expert gebeld .Zou terug gebeld worden .Na vele malen bellen eindelijk eigenaar dhr.Oomen aan de lijn gekregen en hem mijn ongenoegen uitgesproken.Hij beloofde het te bespreken met dhr.Panis,waarna ik door Oomen zou worden teruggebeld. We zijn nu enkele maanden verder en ik zit nog op een antwoord te wachten en op mijn onterecht betaalde €50,- WAARDELOZE service. Dit voorval heb ik met diverse mensen besproken.Deze hadden ook nog nooit gehoord van voorrij kosten bij het uitbrengen van een offerte.

  Verbeterpunten:
  Open transparant zijn en nakomen wat je belooft ipv niets meer van je laten horen.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Goede service Klantvriendelijk

 • Beoordeling
  4
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Informatie: Onduidelijk over 50 euro cashback. Is deze van Bosch of van de Expert Folder? Dienstverlening: Wasmachine en droger heel dicht tegen elkaar gezet dat ik pas enkele dagen later zag dat de scansticker nog aan de zijkant van de wasmachine zat vastgeplakt. Sticker heel moeilijk te verwijderen.... Onduidelijk waarom de condensdroger niet aangesloten is op de afvoer ipv nu steeds het waterreservoir te moeten legen. Misschien is dat niet mogelijk maar dit is mij niet uitgelegd, de afvoer zit er van de vorige droger.

  Verbeterpunten:
  Betere dienstverleningl

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Makkelijk in het eigen dorp en niks duurder als coolblue

  Verbeterpunten:
  Koffie aanbieden

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Snelle service en duidelijk advies

  Verbeterpunten:
  Niets , het was prima.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  De persoonlijke behandeling!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  wij vinden dat je er goed geholpen word en de service is uitstekend

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Prima geholpen door Erik! Snelle en vakkundige levering door Erik.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Goed voorgelicht door een collega van hr.. Panis Makkelijk in eigen woonplaats

  Verbeterpunten:
  We wachten af hoe de service gaat lopen indien dit nodig is

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Expert Dongen wel of niet aan:

  Nette bezorger en vriendelijk

Schrijf een beoordeling

Over Expert Dongen

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Advies op maat:
Geen expert in huis voor inbouw? Wij hebben de oplossing voor u: de Expert inbouwservice. Wij helpen u graag met het juiste advies in uw situatie en zorgen er voor dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. Onze bezorgers/monteurs zijn namelijk zo gespecialiseerd dat ze het aansluiten en installeren van ieder nieuw apparaat uit kunnen voeren. Wanneer er inbouwapparatuur ingebouwd en aangesloten moet worden, zullen wij voor u vooraf een offerte op maat maken. Het inbouwen van apparatuur blijft namelijk een heel precies maatwerk en wij willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Bij aanschaf van een nieuw apparaat is het advies en inmeten natuurlijk gratis!

Eigen bezorgservice:
Heeft u een nieuwe wasmachine of televisie? Onze bezorgservice brengt uw aankoop netjes thuis. In overleg vinden we altijd een moment wanneer het leveren van het apparaat voor u het beste uitkomt. Vooraf bespreken we met u de situatie waarbinnen het product geplaatst moet worden en de kosten voor bezorging. Tevens kunt u met ons extra afspraken maken over bezorging op een etage, levering binnen 24 uur of op zaterdag. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw oude apparaat afgevoerd dient te worden, nemen wij deze gewoon voor u mee terug. Net als de verpakkingsmaterialen van uw nieuwe apparaat. Zo weet u zeker dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Eigen witgoedmonteur:
Apparaten worden steeds geavanceerder en er is steeds vaker gespecialiseerde technische kennis en apparatuur nodig om reparaties vakkundig te kunnen uitvoeren. Wij hebben dan ook nauwe contacten met gespecialiseerde, door importeurs geautoriseerde technische diensten, om uw apparaten zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. In combinatie met service voor het leveren van losse onderdelen voor zowel nieuwe als oude apparatuur kunnen wij u apparaat vakkundig repareren. Heeft u een storing aan een door ons geleverd apparaat, of een apparaat dat u ergens anders heeft gekocht, dan is een melding via telefoon, email of een bericht via deze website voldoende om onze servicedienst in actie te laten komen om het probleem op te lossen.

WIFI- specialist:
Heeft u ook last van de volgende situaties thuis: “Mama, mijn wifi boven is veel te traag” of “Papa, kom eens kijken, als ik hier sta heb ik helemaal geen wifi meer”? Of bent u toe aan een nieuw netwerk omdat u bijvoorbeeld bent verhuisd? Voor het optimaliseren van een bestaand netwerk of het aanleggen van een nieuw netwerk kunt u bij ons terecht. Wij komen bij u thuis om u te adviseren en u zoekt samen met onze wifi-specialist de perfecte oplossing. Wanneer u andere vragen heeft betreffende uw netwerk kunt u ook bij ons terecht. Wij helpen u graag met het wijzigen van uw netwerknaam of wachtwoord.

Pasfotoservice:
Wij maken officiële pasfoto's.
Goedgekeurde pasfoto's voor alle officiële documenten.
U hoeft geen afspraak te maken en de pasfoto's zijn direct klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Expert Dongen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Expert Dongen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Expert Dongen?

Vraag het de specialist