Fiets Fix Kuijer

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 166 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Fiets Fix Kuijer
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Fiets Fix Kuijer is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Fiets Fix Kuijer te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Fiets Fix Kuijer heeft 166 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Fiets Fix Kuijer.
Gemiddeld wordt Fiets Fix Kuijer met een 9,6 beoordeeld.
Fiets Fix Kuijer heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Fiets Fix Kuijer

Van harte welkom bij Fiets Fix Kuijer
Fiets Fix Kuijer heeft zijn werkplaats en fietsenwinkel in het centraal gelegen dorpje Schalkwijk tussen Culemborg en Houten.
Alle fietsonderhoud en fietsreparaties worden in de werkplaats van Fiets Fix Kuijer zorgvuldig uitgevoerd. Natuurlijk werken wij daarbij volgens de juiste milieu en andere richtlijnen.
U vindt daar een mooi assortiment tweewielers van allerlei merken. Ook kinderfietsen en occasions. Met ons grote hoeveelheid accessoires kunt u de laatste trends in fietsen volgen en het fietsgemak verhogen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Fiets Fix Kuijer. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 15:30
Zondag
Gesloten

Contact

Fiets Fix Kuijer
Jonkheer Ramweg 12
3998 JP, Schalkwijk

Vragen aan Fiets Fix Kuijer