Fiets Specialist Jacob Bonenberg

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 676 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,9%
Tevreden
2,2%
Ontevreden
0,9%

Fiets Specialist Jacob Bonenberg
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Fiets Specialist Jacob Bonenberg is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Fiets Specialist Jacob Bonenberg te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Fiets Specialist Jacob Bonenberg heeft 676 klantbeoordelingen verzameld.
97% is supertevreden, 2% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.11% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Fiets Specialist Jacob Bonenberg.
Gemiddeld wordt Fiets Specialist Jacob Bonenberg met een 9,3 beoordeeld.
Fiets Specialist Jacob Bonenberg heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Fiets Specialist Jacob Bonenberg

Een fiets kopen is heel persoonlijk. Zit-ie lekker? Neem ik 8, 12 of 24 versnellingen? Dikke of dunnere banden? Mét of zonder motor? Puur recreatief of sportief? En dan natuurlijk de maat en de kleur. Zóveel om rekening mee te houden. Fietsspecialist Jacob Bonenberg helpt je met kiezen. Dat doen we door goed te luisteren, de tijd te nemen en samen de opties bij langs te gaan. Fietsspecialist Jacob Bonenberg is al sinds 1992 het vertrouwde adres in Nunspeet en verre omgeving.

Jacob Bonenberg is dé fietsspecialist in Nunspeet voor iedereen die veilig en plezierig wil fietsen. Recreatief, op een elektrische fiets. Sportief, op een mountainbike of racefiets. Of praktisch om van A naar B te komen, op een stadsfiets. Samen vinden we de fiets die past bij jouw lijf, smaak en ambities. Neem je tijd. En vraag ons wat je wilt weten. We helpen graag, als fietsliefhebbers.

Je kunt altijd bellen en langskomen
Heb je je keuze gemaakt? Dan maken we je fiets in onze werkplaats voor je klaar. We smeren de draaiende delen en stellen de remmen en versnellingen. We spannen de ketting en controleren de bouten, moeren en wielen. Als je wilt, krijg je een leenfiets mee. We bellen je op tijd als de fiets voor je klaarstaat. Ook dan nemen we de tijd voor je. We leggen alles uit. En als dat nodig is, verstellen we nog een tikkeltje. Totdat je perfect zit en soepel wegrijdt. En weet dat je altijd kan bellen of langskomen.

Shimano Service Center
Fietsspecialist Jacob Bonenberg is een Shimano Service Center. Onze monteurs zijn opgeleid door Shimano zelf. We hebben dus alle kennis van de diverse Shimano-producten en bieden technische service en garantie. Ook hebben we een ruim assortiment aan originele Shimano-onderdelen op voorraad.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Fiets Specialist Jacob Bonenberg. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Fiets Specialist Jacob Bonenberg
Laan 16
8071JA, Nunspeet

Vragen aan Fiets Specialist Jacob Bonenberg