Fietsen S&C

Beoordeling 9,8 gebaseerd op 23 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Fietsen S&C
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Fietsen S&C is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Fietsen S&C te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Fietsen S&C heeft 23 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Fietsen S&C.
Gemiddeld wordt Fietsen S&C met een 9,8 beoordeeld.
Fietsen S&C heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Fietsen S&C

De passie voor sport en in het bijzonder voor fietsen is de grootste drijfveer van Fietsen S&C. Wat ooit begon als een hobby is ondertussen uitgegroeid tot een professionele uitdaging. Persoonlijke service dragen wij hoog in het vaandel. Zo halen we bijvoorbeeld gratis je fiets op in Bornem! Informeer je, wij staan je graag bij voor het nodige advies.

DE MAN ACHTER FIETSEN S&C
Onze fietsenmaker, Stefaan Naessens, heeft al jaren de fietsmicrobe stevig te pakken. Zelf is hij een bevlogen amateurwielrenner. In zijn vrije tijd vind je hem dan ook geregeld terug op allerlei cyclocrossparcours en andere rondes. Door zijn handigheid en zijn liefde voor de fiets besloot hij een opleiding fietshersteller te volgen in avondonderwijs. Na het succesvol behalen van dat diploma, maakte hij uiteindelijk zijn droom waar: het openen van een eigen fietsenwinkel met bijhorende herstellingen in het hartje van Bornem.

ONZE WINKEL EN WERKPLAATS
Bij Fietsen S&C ben je aan het juiste adres voor fietsherstellingen en onderhoud op maat, maar ook voor de aankoop van een nieuwe fiets voor jong en oud. Elektrische fietsen, speed pedelecs, dynamische racefietsen, stadsfietsen (met of zonder vintagelook) of toch liever een mountainbike? Wij hebben alles in huis en garanderen je bovendien de scherpste prijzen. Persoonlijke service dragen wij hoog in het vaandel. We staan je dan ook graag bij voor het nodige advies.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
09:30 - 12:00
13:30 - 18:30
Dinsdag
09:30 - 12:00
13:30 - 18:30
Woensdag
09:30 - 12:00
13:30 - 18:30
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:30 - 12:00
13:30 - 18:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Fietsen S&C
Boomstraat 16
2880, Bornem

Vragen aan Fietsen S&C