Fietskeldertje Oost

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 41 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,6%
Tevreden
2,4%
Ontevreden
0%

Fietskeldertje Oost
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Fietskeldertje Oost is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Fietskeldertje Oost te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Fietskeldertje Oost heeft 41 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 2% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Fietskeldertje Oost.
Gemiddeld wordt Fietskeldertje Oost met een 9,4 beoordeeld.
Fietskeldertje Oost heeft een NPS score van 98 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Fietskeldertje Oost

't Fietskeldertje is jouw fietsenleverancier, gevestigd in Nijmegen Oost. 't Fietskeldertje is dealer van verschillende merken: Victoria, BSP, Cortina, Bohlt en Pointer. Fietsen van deze merken hebben wij altijd op voorraad staan.

Is je fiets kapot of wil je onderhoud aan jouw fiets uitgevoerd hebben? Ook dan kan 't Fietskeldertje helpen. Bij onderhoud en reparatie krijg je vooraf een prijsindicatie van 't Fietskeldertje en vaak kan de reparatie of het onderhoud binnen één dag uitgevoerd worden.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van 't Keldertje Oost. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Fietskeldertje Oost
Van den Havestraat 1
6521 JN, Nijmegen

Vragen aan Fietskeldertje Oost