5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
FietsPRO
Coldenhovenseweg 6
6961 ED, EERBEEK
0313-652758

FietsPRO

90,32%
8,39%
1,29%

FietsPRO beoordelingen en ervaringen

98,71% heeft goede tot zeer goede ervaringen met FietsPRO op basis van 155 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  8
 • Beoordeling
  8
 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u FietsPRO wel of niet aan:

  Snelle service voor een reële prijs. Gemoedelijke sfeer.

  Verbeterpunten:
  Niet van toepassing

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u FietsPRO wel of niet aan:

  Beveel jullie aan omdat het netjes wordt afgeleverd. Echter schrik ik van de reparatie kosten en ben eigenlijk geneigd om de reparaties zelf te doen.

  Verbeterpunten:
  Wat mij opvalt is dat ondanks de service de reparatie tijden toch wel aan de lange kant zijn. Voor mij als u betere service wilt geven snellere reparatie tijden en lagere kosten zodat ik sneller naar u toe kom om de reparatie uit te laten voeren.

  Reactie van FietsPRO

  Beste Mijnheer/Mevrouw Ruitenbach. Dank u wel voor uw review! Als ik me niet vergis heeft u s\'morgens 2 wielen gebracht en s\'middags weer opgehaald. Bij het ene wiel is een band vervangen en bij het andere wiel is de velglint vervangen. Klopt dit? Zo\'n 95% van de reparaties doen we binnen 24 uur, dat is ook ons streven. Als ik me niet vergis heeft u binnen 6 uur uw wielen weer op kunnen halen. Heeft u er behoefte aan dat ik u de rekening eens uitleg? Het is vervelend als u het gevoel heeft dat de kosten te hoog zijn.

 • Beoordeling
  4
  Waarom beveelt u FietsPRO wel of niet aan:

  Voor 1 kettingschakel en 3 batterijen € 39.95 moeten betalen vindt ik lichtelijk absurd.

  Verbeterpunten:
  Meer gedragen als de dorps fietsenmaker en normaal prijzen hanteren.

  Reactie van FietsPRO

  Beste mijnheer Evers. Wij zijn blij met elke beoordeling, het is voor ons namelijk een manier voor ons om te peilen hoe onze klanten over ons denken en of onze dienstverlening aandacht behoeft. Ik schrik wat van uw beoordeling en ben dus direct gaan kijken wat er mis is gegaan. U doet namelijk overkomen dat u voor een kettingschakel en 3 batterijen 39.95 heeft moeten betalen. Dat zou een absurd bedrag zijn! Ik heb het even na gekeken maar het was een reparatie aan de fiets van uw zoon als ik me niet vergis. De ketting was geknapt en in het achterwiel geslagen. Onze monteur heeft het achterwiel gedemonteerd en weer ingebouwd om de ketting te kunnen verwijderen. Al met al is hij hier meer dan een half uur mee bezig geweest. En tijd kost geld, en als we het nu toch hebben over geld, onze tarieven zijn gewoon marktconform. Ik vind het vervelend te horen dat u niet tevreden bent. Alleen uw opmerking dat we ons moeten gedragen als \"dorpsfietsenmaker\" kan ik niet plaatsen. Als u in de gelegenheid bent zou ik er graag eens met u over willen praten. In ieder geval wens ik u een prettig weekend en weer veel veilige km\'s met uw fiets!

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u FietsPRO wel of niet aan:

  Nvt

  Verbeterpunten:
  De rammeltjes uit de fiets halen. Ik kom met mijn fiets nog langs.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u FietsPRO wel of niet aan:

  Gekwalificeerde mensen, vriendelijk, vakkundig

  Verbeterpunten:
  Zou ik zo niet weten.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u FietsPRO wel of niet aan:

  Goed advies, alle tijd voor goede uitleg. Uiteindelijk 2 fietsen van het merk cannondale gekocht. We fietsen er nu ruim 2 mnd op...Tot volle tevredenheid.

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u FietsPRO wel of niet aan:

  Goede kwaliteit Fijne service Snel klaar

  Verbeterpunten:
  Niks

 • Beoordeling
  9
Schrijf een beoordeling

Over FietsPRO

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van FietsPRO. Sinds april 2006 is FietsPRO een begrip in Eerbeek en inmiddels in de hele regio. Niet alleen vanwege onze enorme aanbod en service maar ook vanwege onze enorme schat aan ervaring.

Onze werkplaats wordt bemand door enthousiaste monteurs, niets is ze te veel. Ze zijn speciaal opgeleid, hebben voor elk probleem een antwoord en houden wel van een uitdaging. Bovendien zijn het kerels met dezelfde passie voor fietsen als onze klanten zelf. Onze open werkplaats is ingericht met speciaal gereedschap en computer systemen om alle e-bikes en andere elektronica op race en atb fietsen te kunnen onderhouden.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een fiets, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

FietsPRO is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt FietsPRO te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:30 - 20:00
Dinsdag
08:30 - 20:00
Woensdag
08:30 - 20:00
Donderdag
08:30 - 20:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan FietsPRO?

Vraag het de specialist