Fietsspeciaalzaak Roelofs

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 1770 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95%
Tevreden
3,6%
Ontevreden
1,4%

Fietsspeciaalzaak Roelofs
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Fietsspeciaalzaak Roelofs is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Fietsspeciaalzaak Roelofs te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Fietsspeciaalzaak Roelofs heeft 1770 klantbeoordelingen verzameld.
95% is supertevreden, 4% is tevreden en 1% is ontevreden.
98.59% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Fietsspeciaalzaak Roelofs.
Gemiddeld wordt Fietsspeciaalzaak Roelofs met een 9,1 beoordeeld.
Fietsspeciaalzaak Roelofs heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Fietsspeciaalzaak Roelofs

Fietsspeciaalzaak Roelofs is opgericht in 1924. In die tijd hebben we ons assortiment zorgvuldig opgebouwd en zijn onze werkzaamheden uitgebreid met extra service en handige diensten als het aanmeten van een juiste fietspositie. We proberen je wielerervaring zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat je veilig en vol plezier de weg op kunt. We worden dan ook gekenmerkt door innovatie, verbondenheid met de klant en natuurlijk een grote passie voor het fietsen.

In onze collectie vind je allerlei soorten en maten fietsen. Elektrische fietsen, kinderfietsen, mountainbikes, racefietsen, vakantie- en vouwfietsen en natuurlijk fietsen waarmee je in het weekend lekker kunt toeren. Bekijk ze allemaal en ontdek jouw favoriet!

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een fiets, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Fietsspeciaalzaak Roelofs
G.A. van Nispenstraat 1
6814 JA, ARNHEM

Vragen aan Fietsspeciaalzaak Roelofs