G&M Best

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 13 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
92,3%
Tevreden
0%
Ontevreden
7,7%

G&M Best
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

G&M Best is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt G&M Best te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

G&M Best heeft 13 klantbeoordelingen verzameld.
92% is supertevreden, 0% is tevreden en 8% is ontevreden.
92.31% heeft goede tot zeer goede ervaringen met G&M Best.
Gemiddeld wordt G&M Best met een 8,9 beoordeeld.
G&M Best heeft een NPS score van 85 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over G&M Best

Welkom bij G&M Best

G&M Best is een bedrijf gespecialiseerd in een ruim assortiment terrasoverkappingen, rolluiken, screens en buitenzonwering .

Ook voor kunststof en aluminium kozijnen bent u bij ons op het juiste adres
Tevens kunnen we u aanverwante artikelen aanbieden, om uw terassoverkapping of serre compleet te maken. Kortom een ruim scala aan mogelijkheden voor het verfraaien van uw woning.

Wij maken het verschil door als deskundige te zoeken naar de beste constructie passende bij uw situatie, zowel technisch als op uiterlijk. Daarbij speelt hoge kwaliteit bij ons een grote rol!

Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen werkplaats gemaakt, zodat we een snelle levering kunnen garanderen.

Samen met u en G&M Best is het weer geen bepalende factor meer, u bepaalt wanneer u buiten gaat zitten onder een terrasoverkapping, of besluit om de zon binnen te laten of juist te weren.

Heeft u na het bezoek aan onze website nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, of kom een keer vrijblijvend langs in onze showroom, waar wij uitgebreid de tijd voor u nemen om u van een goed advies te voorzien.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Contact

G&M Best
Hallenweg 17 & 19
5683 CT, BEST

Vragen aan G&M Best