5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Gebr. de Ruiter
Lonnekerbrugstraat 120a
7547 AM, Enschede
053-4345334

Reviews van Gebr. de Ruiter


Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Gebr. de Ruiter

100%
0%
0%

Gebr. de Ruiter beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Gebr. de Ruiter op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Gebr. de Ruiter wel of niet aan:

  Zeer correct, en duidelijk.

  Verbeterpunten:
  Niets erg tevreden.

Schrijf een beoordeling

Over Gebr. de Ruiter

Hier en daar een nagel, een scheurtje of een noest. De tafels van de gebroeders De Ruiter zijn allesbehalve gewoon. Sommige zijn gemaakt van vloeren uit oude boerderijen. Anderen zijn vervaardigd van imposante eiken vloerdelen uit monumentale panden.

Het doorleefde hout wordt ingekocht door heel Europa. Oud hout vind je niet zomaar, je moet er naar op zoek. Wij reizen veel om geschikte partijen te vinden. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk en Engeland vindt de selectie van het hout plaats. Iedere plank die wij vinden, is uniek en op zijn eigen manier doorleefd…

Doorleefd oud eiken heeft zijn eigen unieke verhaal. De projecten ontstaan doorgaans vanuit een wens. Bij ons ‘ontstaat’ een exemplaar veelal al bij het inkopen van het hout, waarbij ideeën tot uitvoering komen. Uw droom is al reeds gerealiseerd in onze werkplaats/showroom. Tevens werken wij op bestelling, waarbij wij het hout samen met de klant uitzoeken en het meubelstuk precies naar wens vormgeven.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Gebr. de Ruiter. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Gebr. de Ruiter is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Gebr. de Ruiter te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
09:00 - 16:30
Dinsdag
09:00 - 16:30
Woensdag
09:00 - 16:30
Donderdag
09:00 - 16:30
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Gebr. de Ruiter?

Vraag het de specialist