Giant Store BCE Bikes

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 302 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96%
Tevreden
4%
Ontevreden
0%

Giant Store BCE Bikes
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Giant Store BCE Bikes is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Giant Store BCE Bikes te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Giant Store BCE Bikes heeft 302 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 4% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Giant Store BCE Bikes.
Gemiddeld wordt Giant Store BCE Bikes met een 9,2 beoordeeld.
Giant Store BCE Bikes heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Giant Store BCE Bikes

Van harte welkom bij Giant store BCE Bikes. Hier vindt u passievolle fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak. Met kennis, maar vooral veel liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft, staan wij voor u klaar.

Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en natuurlijk stadsfietsen kunnen wij iedereen voorzien van een passende fiets. Met ons assortiment accessoires kunnen we werkelijk iedere fiets aankleden. Van fietstassen tot sportvoeding, van kinderzitjes tot bidonhouders en dit alles natuurlijk eventueel door ons te monteren.

Loopt u gerust eens binnen. In onze Giant Store willen wij het professioneel, maar vooral laagdrempelig houden. Daarmee bedoelen we dat u natuurlijk van harte welkom bent in onze winkel voor vragen groot en klein. Al is het voor een praatje, een vraag of een kennismakingsgesprek met een kop koffie.

In onze professionele werkplaats voeren we service, onderhoud en reparaties uit. Ook uitbreiding van huidige configuraties en custom builds is geen probleem. Dit alles natuurlijk merkonafhankelijk.

Ons team van Giant store BCE Bikes staat dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. U kunt voor vragen of afspraken telefonisch bij ons terecht. Dit kan ook via onze website, de mail of U loopt gewoon binnen in onze mooie winkel.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Contact

Giant Store BCE Bikes
Papiermakerstraat 9
3881 BK, Putten

Vragen aan Giant Store BCE Bikes