Giant Store Bischoff Tweewielers

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 6 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Giant Store Bischoff Tweewielers
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Giant Store Bischoff Tweewielers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Giant Store Bischoff Tweewielers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Giant Store Bischoff Tweewielers heeft 6 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Giant Store Bischoff Tweewielers.
Gemiddeld wordt Giant Store Bischoff Tweewielers met een 9,3 beoordeeld.
Giant Store Bischoff Tweewielers heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Giant Store Bischoff Tweewielers

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Giant Store Bischoff Tweewielers. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Giant Store Bischoff Tweewielers
Sluiskade 47
9601 LA, Hoogezand

Vragen aan Giant Store Bischoff Tweewielers