Giant Store De Velosatelier

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Giant Store De Velosatelier
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Giant Store De Velosatelier is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Giant Store De Velosatelier te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Giant Store De Velosatelier heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Giant Store De Velosatelier.
Gemiddeld wordt Giant Store De Velosatelier met een 0 beoordeeld.
Giant Store De Velosatelier heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Giant Store De Velosatelier

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Giant Store De Velosatelier. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Giant Store De Velosatelier
20 RueRandlingen
8366, Steinfort

Vragen aan Giant Store De Velosatelier