Giant Store Groesbeek

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Giant Store Groesbeek
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Giant Store Groesbeek is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Giant Store Groesbeek te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Giant Store Groesbeek heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Giant Store Groesbeek.
Gemiddeld wordt Giant Store Groesbeek met een 0 beoordeeld.
Giant Store Groesbeek heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Giant Store Groesbeek

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Giant Store Groesbeek. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Giant Store Groesbeek
De Ren 6 a
6562 JK, Groesbeek

Vragen aan Giant Store Groesbeek