Giant Store T&O Bikes Nossegem

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Giant Store T&O Bikes Nossegem is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Giant Store T&O Bikes Nossegem te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Giant Store T&O Bikes Nossegem heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Giant Store T&O Bikes Nossegem.
Gemiddeld wordt Giant Store T&O Bikes Nossegem met een 0 beoordeeld.
Giant Store T&O Bikes Nossegem heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Giant Store T&O Bikes Nossegem

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Giant Store T&O Bikes Nossegem. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Giant Store T&O Bikes Nossegem
Mechelsesteenweg 562
1930, Nossegem

Vragen aan Giant Store T&O Bikes Nossegem