Giant Store Tommies Velodroom

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Giant Store Tommies Velodroom
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Giant Store Tommies Velodroom is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Giant Store Tommies Velodroom te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Giant Store Tommies Velodroom heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Giant Store Tommies Velodroom.
Gemiddeld wordt Giant Store Tommies Velodroom met een 0 beoordeeld.
Giant Store Tommies Velodroom heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Giant Store Tommies Velodroom

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Giant Store Tommies Velodroom. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Giant Store Tommies Velodroom
Zonnebeekseweg 37
8900, Ieper

Vragen aan Giant Store Tommies Velodroom