Giant Store Tony Bracke

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Giant Store Tony Bracke
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Giant Store Tony Bracke is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Giant Store Tony Bracke te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Giant Store Tony Bracke heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Giant Store Tony Bracke.
Gemiddeld wordt Giant Store Tony Bracke met een 0 beoordeeld.
Giant Store Tony Bracke heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Giant Store Tony Bracke

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Giant Store Tony Bracke. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Giant Store Tony Bracke
Oudenaardsestraat 116
9500, Geraardsbergen

Vragen aan Giant Store Tony Bracke