Goodnight Slaapkamers

Beoordeling 7,7 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
66,7%
Tevreden
0%
Ontevreden
33,3%

Goodnight Slaapkamers
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Goodnight Slaapkamers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Goodnight Slaapkamers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Goodnight Slaapkamers heeft 3 klantbeoordelingen verzameld.
67% is supertevreden, 0% is tevreden en 33% is ontevreden.
66.67% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Goodnight Slaapkamers.
Gemiddeld wordt Goodnight Slaapkamers met een 7,7 beoordeeld.
Goodnight Slaapkamers heeft een NPS score van 33 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Goodnight Slaapkamers

Al ruim 25 jaar is Goodnight Slaapkamers de grootste slaapkamer van Nederland. De speciaalzaak aan de Spaarneweg 18 op Woonboulevard Cruquius Plaza is inmiddels uitgegroeid tot een begrip.

Met een toonzaal van 3 etages en een oppervlakte van 5000 m² met tientallen smaakvolle up-to-date slaapkamerstudio’s durft de grootste slaapkamerspeciaalzaak van Nederland te garanderen voor iedere slaapkamer en slaapkamerwens een oplossing in huis te hebben.

Wij bieden u persoonlijk slaapadvies door intensief opgeleide ervaren verkoopadviseurs, uitgebreide service en garantie, en een eigen expeditie met vakkundig opgeleide monteurs die al uw aankopen zorgvuldig voor u kunnen bezorgen en monteren.
en vele andere op gebied van slaapcomfort en maatwerk. Zo kunt u ondermeer in de geheel vernieuwde Auping instore-Plaza, de Tempur-, Swissflex-, Ubica-, Koninklijke Kuperus- en Pullman-studio alle matrassen en bedbodems testen en krijgt u persoonlijk slaapadvies op maat.

De beddenmakers van Oisterwijk zetten met de Bedding Concept New Economic Line en de Extra-box een unieke collectie boxsprings neer die staat voor Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Bij Goodnight kunt u de gehele collectie bekijken en aan een uitgebreide comforttest onderwerpen.

Onze kastenstudio’s van Nolte, Slizing en Novamobili bieden u een ruime collectie aan ideeën en inspiraties. Wij kunnen speciaal voor u elke kast op maat en met uw inhoudwensen samenstellen.

Zo biedt Goodnight van klassiek tot modern, van luxe tot eenvoudig, met continu wisselende kortingen en speciale aanbiedingen, voor iedereen wat wils. Boxsprings, lattenbodems, matrassen, ledikanten, kasten op maat, slaapbanken, waterbedden, nachtkastjes, commodes, bedtextiel van hoeslakens tot spreien, dekbedden en kussens.

Met Nederlands vakmanschap en Nederlandse producten kunnen wij u snelle levertijden garanderen! En is dit voor u niet snel genoeg, dan is een showmodel uit onze showroom misschien een oplossing? U profiteert dan meteen van een hoge kortingen.

Kampt u met slapeloosheid, rug- of spierklachten? Mist u een goede nachtrust of een comfortabel bed? Wij van Goodnight helpen u graag bij elke aanschaf voor uw slaapkamer en verbetering van uw slaapcomfort.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Goodnight Slaapkamers. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
12:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Contact

Goodnight Slaapkamers
Spaarneweg 18
2142 EN, Cruquius

Vragen aan Goodnight Slaapkamers