Hans van der Helm Keukens B.V.

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 21 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Hans van der Helm Keukens B.V.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Hans van der Helm Keukens B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Hans van der Helm Keukens B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Hans van der Helm Keukens B.V. heeft 21 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Hans van der Helm Keukens B.V..
Gemiddeld wordt Hans van der Helm Keukens B.V. met een 9,4 beoordeeld.
Hans van der Helm Keukens B.V. heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Hans van der Helm Keukens B.V.

Van trendy tot klassiek
Hans van der Helm Keukens vindt zijn oorsprong begin 1965 en heeft dus al bijna 60 jaar keuken-ervaring. In de afgelopen periode hebben wij al van vele klanten het volste vertrouwen mogen krijgen. Onze collectie gaat van trendy tot klassiek, gekenmerkt door Duitse degelijkheid, prachtige keukens van Nederlands ontwerp en Italiaans design.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Hans van der Helm Keukens B.V.. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Hans van der Helm Keukens B.V.
Weimarstraat 173
2562 HE, 2562 HE

Vragen aan Hans van der Helm Keukens B.V.