Hendriksen Tegels & Vloeren

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 43 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Hendriksen Tegels & Vloeren
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Hendriksen Tegels & Vloeren is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Hendriksen Tegels & Vloeren te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Hendriksen Tegels & Vloeren heeft 43 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Hendriksen Tegels & Vloeren.
Gemiddeld wordt Hendriksen Tegels & Vloeren met een 9,3 beoordeeld.
Hendriksen Tegels & Vloeren heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Hendriksen Tegels & Vloeren

Hartelijk welkom op de pagina van Hendriksen Tegels & Vloeren.

U zult het niet verwachten, wij verrassen u graag!
Waar u zich buiten afvraagt zou het hier wezen, treft u binnen een overzichtelijke showroom. De grootste van midden Nederland. Niet alleen de ligging van de showroom (midden in een woonwijk), maar zeker ook de keuze mogelijkheid is uniek. Overzichtelijk en ruim opgesteld kunt u een evenwichtige keuze maken.

Over uniek gesproken.... Uw vloer kan/wordt gelegd door uw adviseur. Korte lijnen en gedegen advies vanuit de praktijk.

Overtuig uzelf en bezoek vrijblijvend onze showroom.

Specialist in Keramisch Parket
Hendriksen Tegels is al jaren één van de grootste in keramisch parket. De ideale vloer op vloerverwarming met toch een natuurlijke houten uitstraling. Bezoek onze showroom waar u een collectie aantreft wat u versteld doet staan. Zoveel keus treft u nergens. Wilt u meer weten over keramisch parket en de natuurlijke uitstraling wat proeven. Ga naar 'Keramisch Parket' in het menu voor meer informatie.

Vloeren voor de woonkamer
Uitgebreide collectie woonkamervloeren treft u in de uitgebreide overzichtelijke showroom. Keuze uit beton look, natuursteen look, naturel tegelvloeren en natuurlijk keramisch parket, PVC en laminaat.

Makkelijk in onderhoud, comfortabel en schoon in gebruik. Die ruimte geeft om op te leven. Die er prachtig uitziet, ook na jaren. Waarop kinderen naar hartenlust kunnen spelen zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen. Waar naaldhakken of een omgevallen glas wijn geen vervelende sporen nalaten.

Gemak en het comfort is voor elke tegelvloer hetzelfde.

Badkamer & Toilet sanitaire ruimten

Op de vloer en aan de wand zien we steeds meer groot formaat wand- en vloer tegels. Prachtig in patroon, afgewisseld met andere formaten en of stroken. Speels en trendy.
Ook veel contrasten tussen licht en donker, mat en glanzende badkamertegels. Ook de link met de natuur is een belangrijke trend en blijft de keramische tegel zeer populair. In de showroom kunt u van hartelust creëren en combineren.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 20:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Hendriksen Tegels & Vloeren
Buurtlaan West 103
3905 JN, Veenendaal

Vragen aan Hendriksen Tegels & Vloeren