Hoogeveen Fietsbeleving

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 807 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
92,3%
Tevreden
6,1%
Ontevreden
1,6%

Hoogeveen Fietsbeleving
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Hoogeveen Fietsbeleving is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Hoogeveen Fietsbeleving te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Hoogeveen Fietsbeleving heeft 807 klantbeoordelingen verzameld.
92% is supertevreden, 6% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.39% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Hoogeveen Fietsbeleving.
Gemiddeld wordt Hoogeveen Fietsbeleving met een 8,9 beoordeeld.
Hoogeveen Fietsbeleving heeft een NPS score van 91 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Hoogeveen Fietsbeleving

Hoogeveen Fietsbeleving is ontstaan vanuit een grote passie voor fietsen. We weten daardoor dat we veel meer verkopen dan een fiets alleen: we verkopen vrijheid! Met de fiets ontdekt u de mooiste wegen en paadjes, bent u een stuk mobieler en blijft u in beweging.

Familiebedrijf
Jim Hoogeveen richtte Hoogeveen Fietsbeleving op in 1991. Als ervaren wielrenner is hij langzaamaan de fietswereld ingerold, wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat hij een eigen fietsenwinkel begon. Een fietsenwinkel, gericht op de ultieme fietsbeleving. Zijn vrouw Tineke hielp ook mee in de zaak en later kwam in 2005 zijn zoon Jeroen erbij. We zijn dus een echt familiebedrijf en stralen dat uit naar onze klanten. De koffie staat altijd voor u klaar!

afbeelding-4-over-ons-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
afbeelding-1-over-ons-hoogeveen-fietsbeleving.jpg
Specialist in e-bikes
Wij zijn gespecialiseerd in e-bikes en hebben zowel gangbare als de meest exclusieve merken in onze showroom staan. Allemaal van de allerhoogste kwaliteit. Ook hebben wij vele andere fietsen in ons assortiment, zoals: sportfietsen, mountainbikes, stadsfietsen, transportfietsen en nog veel meer. Wat betreft accessoires kunt u bij ons ook alles vinden. U bent van harte welkom om een proefritje te maken. Het prachtige Goudse Hout ligt naast onze winkel!

Persoonlijk advies en service
Wij streven ernaar dat u op een fiets naar huis gaat die helemaal bij u past. Daarom geven wij u persoonlijk advies en voeren we een speciale bodyscan uit. Ook service verlenen we op hoog niveau. Is uw fiets kapot? Onze deskundige monteurs staan direct voor u klaar. Bovendien kunt u gebruikmaken van onze dienst FietsZeker, zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Beleef onze showroom
Uit ervaring weten we dat fietsen goed bevallen wanneer mensen ze eerst uitproberen in de winkel. Daarom verkopen we geen fietsen via de website. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan vooral langs in onze mooie showroom voor een ├ęchte fietsbeleving!

kom langs in onze showroom

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Hoogeveen Fietsbeleving
Goudvlinderstraat 2-4
2805 KL, Gouda

Vragen aan Hoogeveen Fietsbeleving