5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Horsten Meubelen
Kerkvaartsestraat 1
5165 VL, WASPIK
0416-311945

Reviews van Horsten Meubelen


Beoordeling 7,3 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

Horsten Meubelen

33,33%
33,33%
33,33%

Horsten Meubelen beoordelingen en ervaringen

66,67% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Horsten Meubelen op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Horsten Meubelen wel of niet aan:

  Ik vindt het prettig om hier geholpen te worden, Heb het gevoel dat er hier naar mij geluisterd wordt. En een hele grote collectie.

  Verbeterpunten:
  Ik ben tevreden zoals ik ben geholpen.

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Horsten Meubelen wel of niet aan:

  Klacht naar tevredenheid opgelost! Waarvoor dank!

 • Beoordeling
  5
  Waarom beveelt u Horsten Meubelen wel of niet aan:

  We hebben twee maanden geleden prachtige relax fauiteils gekocht voor de prijs van 5000 euro! We waren zeer tevreden met de contacten en de geleverde stoelen! Helaas is nu een stoel blijven staan in de relaxstand en met geen mogelijkheid meer terug in de zitstand te krijgen. Het was ook heel lastig om uit de stoel te komen. Na overleg met de firma Horsten kregen we te horen dat een service monteur zo snel mogelijk een afspraak zou maken, maar na wederom telefonisch contact horen we dat dit nog wel een poosje gaat duren... Dit vinden we echt jammer, want we hebben twee jaar garantie op deze dure stoelen. We hebben dit ook aangegeven, maar er werd nauwelijks geluisterd. Hoe een goede zaak toch ineens omlaag gevallen is.. We hopen toch dat de stoel snel mogelijk gerepareerd zal worden... Wordt vervolgd....

  Reactie van Horsten Meubelen

  Klacht is aangenomen afgelopen maandag . Dinsdag heeft onze service monteur gebeld stoel werkte weer zat stekkertje los , maar wij zouden een afspraak maken als het toch weer zou gebeuren, dat gebeurde woensdag stekkertje ging weer los helaas. Mvr Hamers belden op dat wij meteen moesten komen en wel direct of de volgende dag . Omdat wij al 35 jaar GRATIS onze service monteur langs klanten sturen maakt hij een planning om dit gratis te kunnen blijven doen. Onze service monteur heeft aangegeven om donderdag een afsprak te maken, en dat vind Mvr.Hamers dus een slechte service . verder maken wij netjes een afspraak en lossen dit euvel met de stoel op zoals het hoort. afd. Service Horsten Meubelen

Schrijf een beoordeling

Over Horsten Meubelen

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Zij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Horsten Meubelen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Horsten Meubelen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Koopzondagen van 10.00u tot 17.00u
Bekijk alle aanbiedingen van Horsten Meubelen

Routebeschrijving

Vragen aan Horsten Meubelen?

Vraag het de specialist