Inba Kozijnen

Beoordeling 9,7 gebaseerd op 18 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Inba Kozijnen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Inba Kozijnen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Inba Kozijnen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Inba Kozijnen heeft 18 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Inba Kozijnen.
Gemiddeld wordt Inba Kozijnen met een 9,7 beoordeeld.
Inba Kozijnen heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Inba Kozijnen

Ingmar verzorgt al sinds 1988 met passie en kwaliteit de aanlevering en montage van zonwering, rolluiken en raamdecoratie. Sinds 2000 heeft hij ook kozijnen en overkappingen aan zijn portfolio toe mogen voegen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een grote tevreden klantenkring opgebouwd. Ingmar verzorgt alle montage zelf van begin tot eind. Er wordt niets uit besteed, waardoor u zeker bent van vakwerk van hoge kwaliteit.

Samen met zijn dochter Robin, zal hij het contact- en aanspreekpunt zijn. Robin zal klaar staan om uw offerte aanvragen te behandelen en uw vragen te beantwoorden, via de telefoon, mail of sociale media zoals Facebook of Instagram.

Wij van Inba kozijnen zijn van vele markten thuis: Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, zonwering, rolluiken, lichtstraten, overkappingen, isolatieglas, raamdecoratie, deuren en horren. Wij komen dan ook graag vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van persoonlijk advies zodat u met een goed gevoel kunt genieten van uw nieuwe kozijnen.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 18:00
Zondag
Gesloten

Contact

Inba Kozijnen
De Kazematten 4e
6681CS, Bemmel

Vragen aan Inba Kozijnen