J. Knijn Dakramen

Beoordeling 9,8 gebaseerd op 102 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
99%
Tevreden
1%
Ontevreden
0%

J. Knijn Dakramen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

J. Knijn Dakramen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt J. Knijn Dakramen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

J. Knijn Dakramen heeft 102 klantbeoordelingen verzameld.
99% is supertevreden, 1% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met J. Knijn Dakramen.
Gemiddeld wordt J. Knijn Dakramen met een 9,8 beoordeeld.
J. Knijn Dakramen heeft een NPS score van 99 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over J. Knijn Dakramen

Met een technische achtergrond en jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen besloot ik in 2013 voor mezelf te beginnen onder de naam J. Knijn Timmer- & Montagewerkzaamheden. In de afgelopen jaren heb ik mij meer en meer gespecialiseerd in de plaatsing van dakramen en in 2020 volgde, naar aanleiding van deze focus, een nieuwe naam.

Onder de naam J. Knijn Dakramen adviseer ik over en realiseer ik VELUX dakramen en BASkapellen. Van beide producten ben ik erkend montagepartner. Daarnaast heb ik, als vereiste van VELUX, het Keurmerk Kwaliteitsvakman behaald. Dat betekent voor mijn klanten een garantie dat het werk goed gedaan wordt. Is dat onverhoopt toch niet het geval, dan is er een geschillencommissie en wordt het alsnog opgelost, ook als ik om welke reden dan ook mijn werk niet af kan maken. Dit geeft extra zekerheid voor de klant. De kwalitatief hoogstaande dakoplossingen van VELUX en BASkapel zorgen voor een beleving van licht en ruimte in kamers onder het schuine dakvlak.

J. Knijn Dakramen is een kleinschalig bedrijf voor advies en installatie van de dakoplossingen van BASkapel en VELUX. Hierdoor is het contact met u als opdrachtgever altijd één op één. Zo blijven de lijnen kort en houden we de afspraken helder!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

J. Knijn Dakramen
Schoolstraat 22
1474 ML, Oosthuizen

Vragen aan J. Knijn Dakramen