J&M Vloeren

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 145 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,1%
Tevreden
5,5%
Ontevreden
1,4%

J&M Vloeren
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

J&M Vloeren is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt J&M Vloeren te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

J&M Vloeren heeft 145 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 6% is tevreden en 1% is ontevreden.
98.62% heeft goede tot zeer goede ervaringen met J&M Vloeren.
Gemiddeld wordt J&M Vloeren met een 9,1 beoordeeld.
J&M Vloeren heeft een NPS score van 92 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over J&M Vloeren

Grootste showroom met houten vloeren in Nederland
J&M Vloeren is de houten- laminaat en PVC vloeren specialist voor elk budget. In onze 600 m2 showroom voorzien we u graag van advies en kunt u terecht voor de nieuwste vloeren. Onze vakkundige parketteurs komen graag bij thuis of op kantoor om uw vloer te leggen volgens de laatste technieken en methoden. Wij zijn goed bereikbaar vanuit o.a. Leiden, Katwijk, Lisse, Alphen aan de Rijn.

Historie
J&M Vloeren is in het jaar 2007 overgenomen door Joost en Michiel. Zij hebben beide inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het vak en zijn verantwoordelijk voor ruim 3000 tevreden klanten. Joost en Michiel staan u in de showroom van Nederland graag zelf te woord en adviseren u vakkundig en objectief bij de aankoop van uw vloeren. Het duo heeft een militaire achtergrond en weet daardoor echt van aanpakken. Daarnaast hebben zij oog voor detail en hebben ze voor elke situatie een passende oplossing.

Specialisaties
Ons personeel heeft niet alleen kennis van vloeren, maar ook van de bouwkundige staat van woningen. Zo controleren wij bij diverse klanten het vochtpercentage en de hecht- en trekvastheid van de ondervloer. Ook kunnen wij u adviseren over vloerverwarming, vloerkoeling en contactgeluidreductie. Hiervoor werken wij samen met JK Vloerverwarming. Tevens zijn wij een CbW erkend bedrijf.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

J&M Vloeren
Zijlbaan 2
2352 BN, Leiderdorp

Vragen aan J&M Vloeren