Jacobs Sierbestrating

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 342 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,7%
Tevreden
2,3%
Ontevreden
0%

Jacobs Sierbestrating
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Jacobs Sierbestrating is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Jacobs Sierbestrating te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Jacobs Sierbestrating heeft 342 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 2% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Jacobs Sierbestrating.
Gemiddeld wordt Jacobs Sierbestrating met een 9,3 beoordeeld.
Jacobs Sierbestrating heeft een NPS score van 98 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Jacobs Sierbestrating

Sierbestrating is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze tuincultuur. Met zaken als vijverpartijen, plantenterassen, terassen en afscheidingsmuurtjes kunt u een unieke en persoonlijke sfeer creeeren. Sierbestrating bepaalt niet alleen de indeling van uw tuin, maar ook de manier waarop u uw tuin gebruikt. Kortom, met een goed gekozen en aangelegde sierbestrating is het dubbel genieten van uw tuin.

Uw tuin wordt een lust voor het oog en een sfeervolle leefomgeving. Jacobs Sierbestrating kent als geen ander de mogelijkheden van de moderne sierbestrating. Op basis van een jarenlange ervaring is Jacobs Sierbestrating uw perfecte partner voor het realiseren van een prachtige sfeervolle en leefbare tuin.

Snel & Vakkundig aangelegd door ons of door uzelf

Alle sierbestatingswerkzaamheden, inclusief voorbereidende grond- en rioleringswerken, worden professioneel uitgevoerd door ons eigen bedrijf: Jacobs Wegenbouw b.v.

Ook als doe-het-zelver kunt u professioneel te werk gaan. Bij aankoop van bestratingsmaterialen kunt u gratis gebruik maken van apparatuur als trillers, knippers en aanhangers. Ook kunt bij ons terecht voor de huur van containers voor afvoer van grond, puin en snoeiafval.

Ideeën doet u op in onze Showtuin

Jacobs Sierbestrating heeft een van de grootste en fraaiste showtuinen op het gebied van sierbestrating in heel West Brabant. U vindt er werkelijk alles om uw tuinideëen werkelijkheid te laten worden.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Jacobs Sierbestrating
Laguitensebaan 49
4891 XR, Rijsbergen

Vragen aan Jacobs Sierbestrating