Jan Bouwes Fietsen

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Jan Bouwes Fietsen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Jan Bouwes Fietsen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Jan Bouwes Fietsen heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Jan Bouwes Fietsen.
Gemiddeld wordt Jan Bouwes Fietsen met een 0 beoordeeld.
Jan Bouwes Fietsen heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Jan Bouwes Fietsen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Jan Bouwes Fietsen . Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Jan Bouwes Fietsen
Dorpsstraat 705
1723 HE, Noord-Scharwoude

Vragen aan Jan Bouwes Fietsen