Jos Vandeweerdt Traprenovatie

Beoordeling 9,9 gebaseerd op 79 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Jos Vandeweerdt Traprenovatie
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Jos Vandeweerdt Traprenovatie is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Jos Vandeweerdt Traprenovatie te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Jos Vandeweerdt Traprenovatie heeft 79 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Jos Vandeweerdt Traprenovatie.
Gemiddeld wordt Jos Vandeweerdt Traprenovatie met een 9,9 beoordeeld.
Jos Vandeweerdt Traprenovatie heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Jos Vandeweerdt Traprenovatie

Is je trap toe aan vernieuwing en bent u op zoek naar een traprenovatie bedrijf dat écht vrijblijvend en goed advies geeft, zonder opdringerige verkopers? Dan bent u bij Jos Vandeweerdt aan het goede adres. Jos Vandeweerdt is een vakman die al jarenlang bekend staat om zijn veelzijdig, verzorgd vakmanschap.

Ik werk uitsluitend met professionele en hoogwaardige materialen waardoor elke trap of vloer veilig en duurzaam gerestyled wordt. Door mijn jarenlange ervaring in de bouw en afbouw weet ik wat kwaliteit is. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, zowel in mijn werk als de samenwerking met opdrachtgever en andere partijen. Met veel passie en oog voor élk detail ben ik dagelijks bezig met het restylen van trappen of het leggen van laminaatvloeren.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een renovatie of vloer verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Kiest u ook voor kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail? Ik informeer u graag over de vele decors en mogelijkheden. Bel 0652417125, mail naar info@josvandeweerdt.nl of neem contact met me op via het contactformulier op de website.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Geopend
Dinsdag
Geopend
Woensdag
Geopend
Donderdag
Geopend
Vrijdag
Geopend
Zaterdag
Geopend
Zondag
Gesloten

Contact

Jos Vandeweerdt Traprenovatie
Amalialaan 33
6051NH, Maasbracht

Vragen aan Jos Vandeweerdt Traprenovatie