jtb-media

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 145 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
99,3%
Tevreden
0,7%
Ontevreden
0%

jtb-media
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

jtb-media is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt jtb-media te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

jtb-media heeft 145 klantbeoordelingen verzameld.
99% is supertevreden, 1% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met jtb-media.
Gemiddeld wordt jtb-media met een 9,4 beoordeeld.
jtb-media heeft een NPS score van 99 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over jtb-media

De slimme elektronica om ons heen heeft een belangrijke zo niet onmisbare rol in ons dagelijks leven ingenomen. Smartphones zijn een verlengstuk geworden van ons als persoon.

In een wereld waar iedereen voortdurend met elkaar in verbinding staat is deze verbinding niet meer weg te denken. Deze verbinding voelt voor veel mensen onmisbaar. Het idee dat men geen toegang meer geeft tot waardevolle data, onbereikbaar is of geen contact kan leggen lijkt rampzalig.

jtb-media snapt deze gevoelens en daarom zijn wij er voor je. Wij staan voor je klaar op het moment dat je apparaten er even niet voor je zijn. Het is onze missie om jouw slimme apparaten te repareren en gaan zorgvuldig om met je waardevolle data zodat jij je nooit eenzaam hoeft te voelen of iets hoeft te missen! En dit alles zo snel mogelijk.

jtb-media biedt veel diensten aan. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor reparatie, verkoop van computer, laptops en randapparatuur, clouddiensten zoals VoIP, Office 365 en online back-up, grafisch ontwerp en websiteontwikkeling.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
13:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

jtb-media
Westerweiden 29
7961 EA, Ruinerwold

Vragen aan jtb-media