Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V.

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 955 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
94,8%
Tevreden
4,8%
Ontevreden
0,4%

Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V. heeft 955 klantbeoordelingen verzameld.
95% is supertevreden, 5% is tevreden en 0% is ontevreden.
99.58% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V..
Gemiddeld wordt Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V. met een 9,1 beoordeeld.
Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V. heeft een NPS score van 94 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V.

Kachelspeciaalzaak Bruggeman staat bekend om hun goede service. "Zo benaderen wij al onze klanten actief voor het onderhoud van hun kachel of haard. Vooral bij gaskachels - veiligheid gaat per slot van rekening voor alles is een jaarlijkse controle van wezenlijk belang. Maar ook voor een vrijblijvend advies komen wij graag bij de mensen thuis. Wij denken actief mee in een mogelijke aanpassing van de bestaande haard of adviseren welke plek in de woonkamer het meest geschikt is voor de nieuwe kachel. En wie een voorraadje hout of pellet korrels nodig heeft, kan ook bij ons terecht." Kortom, Kachelspeciaalzaak Bruggeman zorgt dat al hun klanten er in de winter weer warmpjes bijzitten.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een haard, kachel of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V.
Raalterweg 81e
8124 AC, WESEPE

Vragen aan Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V.