Ketelaars Mechanisatie

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 70 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98,6%
Tevreden
1,4%
Ontevreden
0%

Ketelaars Mechanisatie
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Ketelaars Mechanisatie is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Ketelaars Mechanisatie te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Ketelaars Mechanisatie heeft 70 klantbeoordelingen verzameld.
99% is supertevreden, 1% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Ketelaars Mechanisatie.
Gemiddeld wordt Ketelaars Mechanisatie met een 9,4 beoordeeld.
Ketelaars Mechanisatie heeft een NPS score van 99 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Ketelaars Mechanisatie

“Als officieel dealer van de merken Husqvarna en DiBO bieden wij een breed assortiment aan machines voor o.a. park- en tuinonderhoud en op het gebied van industriële reiniging.
Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in bovenstaande merken, maar ook hebben wij de kennis in huis van overige merken zodat wij u ook daarmee verder kunnen helpen. Onze lijnen zijn kort, de prijzen zijn scherp en wij bieden altijd een oplossing”!

UW PARTNER MIDDEN IN DE REGIO!

Ketelaars mechanisatie is al ruim 20 jaar een begrip in de regio. Met onder andere de 35 jaar lange ervaring welke Jan in de branche heeft is er veel kennis in huis. Wij zitten midden in de regio op een makkelijk bereikbare locatie. Tevens kunnen wij hierdoor snel bij een klant op locatie zijn. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij willen de klant snel de juiste oplossing kunnen bieden. Dit zie je dan ook terug binnen het bedrijf en bij het personeel. De koffie staat bij ons altijd klaar en doordat wij met vakkundig personeel werken hoeft u op reparatie dikwijls maar even te wachten. Ook bent u bij ons altijd welkom in de showroom zodat wij u kunnen adviseren wanneer het gaat om verkoop, onderhoud of reparatie van uw machine.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Contact

Ketelaars Mechanisatie
Rijksweg 11 B
5125 NB, Hulten

Vragen aan Ketelaars Mechanisatie