Keukendepot Leeuwarden

Beoordeling 6,5 gebaseerd op 6 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
66,7%
Tevreden
0%
Ontevreden
33,3%

Keukendepot Leeuwarden
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Keukendepot Leeuwarden is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Keukendepot Leeuwarden te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Keukendepot Leeuwarden heeft 6 klantbeoordelingen verzameld.
67% is supertevreden, 0% is tevreden en 33% is ontevreden.
66.67% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Keukendepot Leeuwarden.
Gemiddeld wordt Keukendepot Leeuwarden met een 6,5 beoordeeld.
Keukendepot Leeuwarden heeft een NPS score van 33 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Keukendepot Leeuwarden

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Keukendepot Leeuwarden. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Keukendepot Leeuwarden
Balthasar Bekkerwei 1
8914 BE, Leeuwarden

Vragen aan Keukendepot Leeuwarden