Keur Keukens

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Keur Keukens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Keur Keukens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Keur Keukens heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Keur Keukens.
Gemiddeld wordt Keur Keukens met een 0 beoordeeld.
Keur Keukens heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Keur Keukens

Keur Keukens in de Haarlemse Waardepolder is in Haarlem en omgeving een gevestigde naam. Keur is een modern, kleinschalig bedrijf met een breed aanbod keukens in allerlei stijlen. Klanten uit de wijde omgeving van Haarlem en Amsterdam bezoeken onze schitterende, in industriële stijl vormgegeven showroom. Wat Keur Keukens tot een bijzonderheid maakt, is onze manier om u als klant volledig te ontzorgen. Doordat wij met eigen mensen werken bent u bij Keur Keukens er van verzekerd dat het complete traject van aankoop tot en met montage, service en eventuele garantie uitstekend wordt geregeld. Omdat het onze bewuste keuze is om alles te doen met eigen, door onszelf opgeleide gemotiveerde mensen, houden we ook de volledige regie over de uitvoering van uw keuken. Daar waar anderen zeggen van A tot Z kwaliteit te bieden, dóet Keur Keukens dit ook echt. Het maakt Keur Keukens, onderdeel van DB KeukenGroep, tot het betrouwbaarste adres in de wijde omtrek.

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. Zijn open en eerlijk en informeren u uitgebreid over de mogelijkheden die passen bij uw wensen, leefstijl en budget. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting vol inspiratie de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening, ook in het traject na de handtekening, blijkt erg succesvol. Met een tiental gedreven verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. In de ruime showroom zijn tientallen keukenopstellingen te bewonderen, van landelijk tot modern design. En van basis uitvoeringen tot exclusieve maatwerk keukens die met de hand worden vervaardigd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist ook leverancier van SieMatic keukens. Bij dit designmerk wordt stijl, klasse en innovatie samengevoegd in een perfect keukenontwerp. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook op het gebied van badkamers en vloer- en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Sinds 2009 maakt Keur Keukens deel uit van DB KeukenGroep, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Vele honderden klanten geven ons, op de onafhankelijke ervaringensite Qasa.nl, gemiddeld een 9,7! Een score die ons iedere motiveert om deze klantwaardering waar te maken.

Bij Keur Keukens profiteert u altijd van onze 7 unieke pluspunten:
• Direct de scherpste netto prijs en gespecificeerde offertes
• Een eigen montageteam met 10 jaar garantie op montage
• Uitstekende service, ook jarenlang na de aankoop
• Afspraak is afspraak, dus geen gedoe
• Hoge score klantervaringen
• Altijd de voordeligste en niet per se de goedkoopste
• Meer dan 25 jaar een solide familiebedrijf

Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Bedrijfsvideo

Portfolio

Meer portfolio items

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:30 uur
Dinsdag
10:00 - 17:30 uur
Woensdag
10:00 - 17:30 uur
Donderdag
10:00 - 21:00 uur
Vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
09:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Contact

Keur Keukens
Heringaweg 6c
2031 BW, Haarlem

Vragen aan Keur Keukens