Knippenborg Fietsen

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 315 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98,4%
Tevreden
1,6%
Ontevreden
0%

Knippenborg Fietsen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Knippenborg Fietsen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Knippenborg Fietsen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Knippenborg Fietsen heeft 315 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 2% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Knippenborg Fietsen.
Gemiddeld wordt Knippenborg Fietsen met een 9,2 beoordeeld.
Knippenborg Fietsen heeft een NPS score van 98 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Knippenborg Fietsen

Knippenborg Fietsen is dé expert in fietsplezier. Al sinds 1992 is onze winkel in Zieuwent een begrip in de Achterhoek als het gaat om vooraanstaande fietsmerken. De winkel wordt gerund door vader en zoon Paul en Jelle Knippenborg. Iedereen kan bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte fiets, een service- of onderhoudsbeurt en een uitgebreid assortiment fietsaccessoires. De online shop is een verlengstuk van onze winkel. Hier kunnen wij een nóg ruimere collectie aan de klant bieden. Daarnaast beschikt Knippenborg Fietsen over een fietsverhuurservice.

Aandacht voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Goed advies, de juiste maatvoering en een persoonlijk gesprek vinden we erg belangrijk. Met een kop koffie bespreken we de wensen van de klant en geven we advies op maat. Onze werkplaats is volledig open en heeft een centrale plek in de winkel. Zo kan iedereen zien hoe wij ook alle fietsen met volle aandacht verzorgen.

We zijn altijd op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en trends. Met enige regelmaat bezoeken we beurzen in binnen- en buitenland en volgen we vrijwel alle door fabrikanten aangeboden trainingen en cursussen. Door opleiding en ervaring hebben wij ons op diverse vlakken gespecialiseerd binnen ons vakgebied. Zo is Jelle expert in elektrische fietsen en door zijn ervaring als wielrenner en mountainbiker is Paul zeer deskundig op het gebied van sportfietsen.

Knippenborg Fietsen onderscheidt zich door uitstekende service. Alle fietsen in onze winkel zijn beschikbaar voor een proefrit. Wanneer een korte proefrit niet voldoende is, bieden we de mogelijkheid om een van onze demofietsen een aantal dagen uit te proberen. Bij de aanschaf van een fiets of accessoire geven we uitgebreid advies en stellen we een fiets altijd helemaal in op de wensen van de klant. Na drie maanden kan de klant bij ons terugkomen voor een gratis servicebeurt. Knippenborg Fietsen verleent minimaal twee jaar garantie op fietsen en accessoires en hanteert een dertig dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9.00–12.30 13.30–18.00
Woensdag
9.00–12.30 13.30–18.00
Donderdag
9.00–12.30 13.30–18.00
Vrijdag
9.00–12.30 13.30–20.00
Zaterdag
8.30–16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Knippenborg Fietsen
Dorpsstraat 37
7136 LE, Zieuwent

Vragen aan Knippenborg Fietsen