5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Knippenborg Fietsen
Dorpsstraat 37
7136 LE, Zieuwent
0544 - 35225

Reviews van Knippenborg Fietsen


Beoordeling 9,8 gebaseerd op 14 individuele klantbeoordelingen.

Knippenborg Fietsen

100%
0%
0%

Knippenborg Fietsen beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Knippenborg Fietsen op basis van 14 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Verstand van fietsen.

  Verbeterpunten:
  Voor mij is het is prima zo. Ga zo door op deze manier.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Je bent altijd welkom in de winkel / werkplaats. Je wordt vakkundig geholpen, tijd voor een praatje of een bakje koffie. Als mensen een andere fiets nodig hebben, adviseer ik naar Paul Knippenborg te gaan.

  Verbeterpunten:
  Ik kan niks bedenken

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Prima service!! Gisterochtend problemen met ketting van mijn E-Bike en vrije middag voor de boeg om te gaan fietsen met dit heerlijke weer. Geen tijd voor directe reparatie.... maar wel prima E-bike leenfiets mee naar huis!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Sympathieke benadering en een goed luisterend oor. Ze kunnen ook goede tips en advies geven.

  Verbeterpunten:
  Doorgaan zo!!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Zeer goede zaak, geven goed en deskundig advies bij kopen nieuwe fiets. Ook de service er na is van hoge kwaliteit, zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam wanneer je de zaak binnen komt voor een kleine reparatie wordt altijd direct geholpen en mocht niet gelijk opgelost worden een leenfiets staat er altijd tot je beschikking. Chapeu voor deze mensen, hopen nog lang van hun diensten gebruik te kunnen maken. Vakmanschap is meesterschap en dat staat bij hen hoog in het vizier. Deskundige mensen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Wanneer je een nieuwe fiets wilt kopen, zoek je op de eerste plaats naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Acht maanden geleden kwam ik voor het eerst bij de firma Knippenborg in Zieuwent. Voor de fiets van mijn vrouw werd destijds een ongekende vorm van service verleend. De fiets was elders gekocht en desondanks werden we uitstekend van advies voorzien en hun oplossing voor ons accu-probleem stemde tot grote tevredenheid. De eerste keer dat ik het bedrijf bezocht, werd ik onthaald op een concert door een zingende medewerker en dat bracht me ertoe hier een blog aan te wijden: http://www.multicycle.nl/NL/Over-Multicycle/Fietsen-op-mijn-MC/Fietsblog/Carnaval-fysiotherapie-en-Olympisch-zilver De gemoedelijke sfeer en het vakmanschap dat de zaak uitstraalt, zijn dermate overtuigend dat mijn vrouw en ik graag twintig kilometer fietsen om onze rijwielen hier te laten onderhouden. Toen zij aan een nieuwe elektrische fiets toe was, stond het voor ons vast dat we bij vader en zoon Knippenborg aan het juiste adres waren. Een slim besluit: volop keus uit alle topmerken, een prima inruilprijs, perfecte aflevering en vriendelijke bediening. Klein nadeel. Toen mij vrouw dolgelukkig haar nieuwe fiets ophaalde, ontbrak de muzikale omlijsting: je kunt niet alles hebben. Waarschijnlijk had Pavarotti op zaterdag zijn vrije dag. Thuis bleek uit de servicekaart dat beurten voor klanten tegen de helft van de prijs worden uitgevoerd! Knippenborg: vol verrassingen én verrassend goed

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Wij, 4 zussen uit het Westland, gingen een midweek naar de Achterhoek. Via ons verblijfadres geïnformeerd voor het huren van e-bikes komen we bij fietsenmaker Knippenborg uit, de fietsen werden op ons vakantieadres bezorgd en kregen uitleg van de fietsen en ze werden op hoogte versteld, een fiets reed niet lekker, wij terug en ze hadden een andere fiets voor me, geen probleem, we kregen ook nog wat tips voor een fiets route. Dankzij de goede service en het weer, is onze midweek goed geslaagd. Fijne mensen om te ontmoeten

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Drie gedreven, elkaar ondersteunende reparateurs bezig met twee van onze fietsen. Boeiend om te zien en met heel goed eindresultaat. De fietsen waren binnen no time weer geheel op orde. Je wordt heel goed ontvangen en snel te woord gestaan. Zeer goede eerste ervaring met dit bedrijf.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Goeie zaak prima service altijd vriendelijk

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Knippenborg Fietsen wel of niet aan:

  Ik belde dat ik een lekke voorband had, kon direct komen om hem te laten maken. Wat een service! Binnen een half uurtje was het klusje afgerond.

Schrijf een beoordeling

Over Knippenborg Fietsen

Knippenborg Fietsen (voorheen Paul Knippenborg Tweewielers) is dé expert in fietsplezier. Al sinds 1992 is onze winkel in Zieuwent een begrip in de Achterhoek als het gaat om vooraanstaande fietsmerken. De winkel wordt gerund door vader en zoon Paul en Jelle Knippenborg. Iedereen kan bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte fiets, een service- of onderhoudsbeurt en een uitgebreid assortiment fietsaccessoires. De online shop is een verlengstuk van onze winkel. Hier kunnen wij een nóg ruimere collectie aan de klant bieden. Daarnaast beschikt Knippenborg Fietsen over een fietsverhuurservice.

Aandacht voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Goed advies, de juiste maatvoering en een persoonlijk gesprek vinden we erg belangrijk. Met een kop koffie bespreken we de wensen van de klant en geven we advies op maat. Onze werkplaats is volledig open en heeft een centrale plek in de winkel. Zo kan iedereen zien hoe wij ook alle fietsen met volle aandacht verzorgen.

We zijn altijd op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en trends. Met enige regelmaat bezoeken we beurzen in binnen- en buitenland en volgen we vrijwel alle door fabrikanten aangeboden trainingen en cursussen. Door opleiding en ervaring hebben wij ons op diverse vlakken gespecialiseerd binnen ons vakgebied. Zo is Jelle expert in elektrische fietsen en door zijn ervaring als wielrenner en mountainbiker is Paul zeer deskundig op het gebied van sportfietsen.

Knippenborg Fietsen onderscheidt zich door uitstekende service. Alle fietsen in onze winkel zijn beschikbaar voor een proefrit. Wanneer een korte proefrit niet voldoende is, bieden we de mogelijkheid om een van onze demofietsen een aantal dagen uit te proberen. Bij de aanschaf van een fiets of accessoire geven we uitgebreid advies en stellen we een fiets altijd helemaal in op de wensen van de klant. Na drie maanden kan de klant bij ons terugkomen voor een gratis servicebeurt. Knippenborg Fietsen verleent minimaal twee jaar garantie op fietsen en accessoires en hanteert een dertig dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Erkend 5-sterrenspecialist

Knippenborg Fietsen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Knippenborg Fietsen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9.00–12.30 13.30–18.00
Woensdag
9.00–12.30 13.30–18.00
Donderdag
9.00–12.30 13.30–18.00
Vrijdag
9.00–12.30 13.30–20.00
Zaterdag
8.30–16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Knippenborg Fietsen?

Vraag het de specialist