KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 84 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,4%
Tevreden
3,6%
Ontevreden
0%

KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl heeft 84 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 4% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl.
Gemiddeld wordt KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl met een 9,2 beoordeeld.
KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl

Wij leveren bloempotten en plantenbakken van de bekende merken Pottery Pots, Elho, Capi Europe (Bekend van SBS6 Rob's grote tuin verbouwing.), Bloom, Lechuza, Plants First Choice en eigen geproduceerde Cortenstaal plantenbakken. Wilt u uw pot opgemaakt hebben met echte of kunst planten dan is dit ook mogelijk. Wij leveren planten en bomen van klein tot groot. Wij bieden u een leuk en trendy assortiment zoals luxe trendy bloempotten in alle soorten en maten. U bent bij ons verzekerd van een kwaliteitsproduct, tegen de laagste prijs.

www.dutchtrendz.nl

Kunt u iets niet vinden stuur ons via de contact button een email met uw wensen.

Het bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl
Dorpsweg 6
4122 GG, Zijderveld

Vragen aan KzTuinmaterialen.nl - Dutchtrendz.nl