5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Lex Wonen
Schoolweg 82
3921 CG , ELST
06 83944458

Lex Wonen

97,92%
0%
2,08%

Lex Wonen beoordelingen en ervaringen

97,92% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Lex Wonen op basis van 48 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Ik was wat wantrouwig in het begin. Was mij niet helemaal duidelijk wat de hulp van Lex mij ging kosten en hoe hij werkte. Uiteindelijk heeft hij ons fantastisch geholpen. Hij reageert overal razendsnel op, is altijd te bereiken en regelt werkelijk alles voor je. Ook wanneer je wel genoeg eigen geld hebt voor de kosten koper, of in welke situatie je ook zit; Lex regelt alles perfect voor je. En lukt het kopen van de eerste paar huizen niet? Dan gaat hij met net zo veel energie met het volgende huis aan de slag. Zonder dat het ons een cent extra kostte. Alles op no cure- no pay basis.

  Verbeterpunten:
  Niets.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Dankzij Lex hebben we ons prachtige huis kunnen kopen, wat anders zeker niet gelukt was. Met veel inzet geholpen bij een eerste huis (uiteindelijk overboden), als bij de volgende huizen, zonder hier extra voor te rekenen of zich minder te interesseren. Lex is altijd bereikbaar en reageert direct op vragen, appjes, e.d. Staat klaar voor je, denkt mee voor je en regelt voor je. Precies wat je nodig hebt rondom het kopen van een huis!

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Als allereerst wil ik beginnen te vertellen dat ik eerst vrij sceptisch was over het feit dat je geen of weinig geld nodig zou hebben en de vorige reviews hebben mij erdoor gesleept vandaar dat ik nu zelf een review plaats. Bij mij is het niet helemaal gelukt om geen eigen geld te gebruiken, maar ik kwam wel een stuk lager uit. Ik was ruim minder dan de helft nodig, hierbij kon ik de rest mooi gebruiken voor de nodige verhuisklusjes. De bereikbaarheid is uitmuntend of je nu belt, appt of mailt je hebt gelijk een reactie op je vragen. Hij beschikt over veel kennis en heeft korte lijntjes met verschillende instanties, hierdoor is alles direct geregeld. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Lex heeft veel kennis en is altijd bereikbaar. Hij heeft ons super geholpen om een huis te kopen zonder eigen geld. We konden zelfs op zondag langs komen om papieren te tekenen. Snapte ik iets niet kon ik altijd bellen of appe. Hij regeld echt alles en dat was zo prettig voor ons. Hebben binnen 3 maanden ons droomhuis kunnen kopen. Ik raad iedereen aan die een huis wilt kopen en hierbij hulp nodig heeft om Lex te bellen. Echt een top adviseur. Hij heeft hart voor zijn beroep. Gr uit zuid limburg

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Via internet kwamen we bij Lex terecht. Het sprak ons aan dat we zonder teveel eigen geld een huis kunnen kopen. Dat wil iedereen toch? Aan de keukentafel heeft Lex ons alles duidelijk uitgelegd. Het huis kopen ging in snel treinvaart. Lex verdiepte zich in onze woning vanaf de eerste keer dat we hem belden en dacht met ons mee en gaf tips. We konden snel bij hem terecht en enkele dagen na ons eerste gesprek hadden we ons huis. Lex is persoonlijk, gedreven in zijn vak en hij weet waar hij over praat. Lex helpt met alles. Zo is een huis kopen een makkie. Wij hadden nergens verstand van maar nu wel.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Ik wilde graag advies over aankoop van nieuwe woning en werd uitgebreid telefonisch te woord te staan. Er werd met mij meegedacht en advies gegeven over zaken die ik nog niet had bedacht. Ondanks dat het al snel duidelijk werd dat we op dit moment geen concrete zaken gingen doen werd alle tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Nogmaals bedankt!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Ons eerste huis gekocht met Lex als hulp en adviseur .alles snel geregeld . Smorgens vroeg tot s avonds laat bereikbaar via app en telefoon . Een aanrader Lex helpt je overal mee

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Er komen zoveel meer dingen kijken bij het kopen van een woning dan ik vooraf dacht, maar Lex heeft me geweldig geholpen en ik kon met al mijn vragen bij hem terecht. De communicatie liep heel vlot, was persoonlijk en erg prettig. Het voelde zeer fijn om taken uit handen te kunnen geven en de onderhandelingen te laten doen door iemand die door de wol geverfd is. Super!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Lex is altijd snel met zijn reacties per app, mail, terugbellen etc. Hij zit al jaren in het vak en dat merk je de tips die hij geeft over zaken waar jezelf nog nooit over hebt nagedacht als je voor het eerst in je leven een huis gaat kopen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Wij hadden in de eerste instantie geen hoop dat wij een huis zouden krijgen. Met de hulp van meneer Lex is het ons toch gelukt om een huis te kopen waarvan wij zolang al gehoopt hadden. Wij hebben alle moeite en energie gehad van dhr. Lex. Hij was dag en nacht telefonisch bereikbaar om ons met alles te woord te staan! Wij zijn erg blij met de hulp die we hebben gehad en zouden ieder ander hiernaartoe verwijzen. Heel erg bedankt meneer Lex voor alle hulp! Groetjes. Isabella

Schrijf een beoordeling

Over Lex Wonen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Lex Wonen werkt kei hard zodat uw aankoop en hypotheek een onvergetelijk moment zal worden. Wij doen het boek pas dicht als u bij de notaris bent geweest.

Gratis hulp bij aankoop, koopakte met ontbindende voorwaarden en hypotheek. U krijgt de kwaliteit die u mag verwachten van een 5-sterrenspecialist⭐⭐⭐⭐⭐.

Lees de Reviews

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Lex Wonen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Lex Wonen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
04:00 - 21:15
Dinsdag
04:00 - 21:15
Woensdag
04:00 - 21:15
Donderdag
04:00 - 21:15
Vrijdag
04:00 - 21:30
Zaterdag
04:00 - 21:30
Zondag
07:30 - 21:30

Routebeschrijving

Vragen aan Lex Wonen?

Vraag het de specialist