5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Lex Wonen
Schoolweg 82
3921 CG , ELST
06 83944458

Lex Wonen

98,25%
0%
1,75%

Lex Wonen beoordelingen en ervaringen

98,25% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Lex Wonen op basis van 57 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Het was eigenlijk niet mijn verwachting dat het kopen van een huis samen met mijn zus niet zo vanzelfsprekend zou zijn voor de bank/hypotheek en andere partijen. Het was fijn om Lex hiervoor te hebben, die gaf ons helder advies en het vertrouwen dat het goed ging komen. Altijd bereikbaar en een prettige manier van communicatie. Bedankt!

  Reactie van Lex Wonen

  Beste zusjes, huis kopen met je zus is een successtory geworden door : 1. De inzet van jullie vader die ik wel 5 keer in de week kon bellen, zelfs op zondag. 2. Omdat jullie zelf ook voor 100% meewerkten om alle documenten te verkrijgen. 3. Medewerking van de werkgever die tekst en uitleg gaf omtrent vaste inkomensbestanddelen. Ik wens jullie heel veel plezier in jullie fantastische woning in Huizen. Papa Jan , bedankt voor je tomeloze inzet.

 • Beoordeling
  9
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Super vriendelijk en snel gehandeld. Helemaal top hoe het is gegaan voor mijn eerste woning. Vrijwel geen eigen geld nodig om de woning te kunnen kopen dmv extra financieren. Echt super, erg blij met deze samenwerking!

  Reactie van Lex Wonen

  Sven, een huis kopen met minder eigen geld kon omdat jij het huis goedkoop had aangekocht. Ik hoop dat je veel plezier hebt in de woning en hoop je graag weer terug te zien bij het kopen van een eventuele volgende woning. Groet. Lex Wonen, Lex van de Straat.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Wat onze hypotheekadviseur uit de buurt niet lukte is Lex wel gelukt, een broer zus hypotheek afsluiten voor ons eerste huis. En daarnaast nog een extra bedrag mee weten te financieren, zodat we minder eigen geld hoefde in te leggen. De samenwerking verliep erg soepel en vlot. Lex is vriendelijk en wil overduidelijk het beste voor zijn klanten regelen!

  Reactie van Lex Wonen

  Beste familie van den Bergen, ook jullie waren voor mij een genot om mee te werken. Omdat jullie ook bloedserieus meewerkte aan de benodigde documenten. Een broer zus hypotheek was dan ook voor mij niet zo moeilijk. Fijn dat jullie de woning zelf zo scherp hebben aangekocht. Door jullie eigen inzet hadden jullie daardoor minder eigen geld nodig. Lex Wonen hoopt jullie ooit weer te mogen helpen. Veel plezier in jullie huis, bedankt voor jullie mooie review!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Wij zijn van het begin tot het einde super goed begeleid door Lex. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles heel duidelijk uit te leggen en daarnaast kun je hem dagelijks een geruime tijd bereiken (van 6 tot 9 uur!). Wanneer je vragen hebt kun je hem appen, mailen of bellen en hij reageert direct wanneer hij de tijd heeft, duurt nooit heel lang. Je wordt het gehele traject bij de hand genomen en stap voor stap zal alles je duidelijk worden. Dit is precies wat wij hadden verwacht van een adviseur, service op maat! Niet geheel onbelangrijk is zijn persoonlijkheid tevens zeer prettig om mee te werken. Ook al hadden we de eerste twee keer niet het hoogste bod ging Lex de derde keer met net zoveel passie aan de slag en dit keer was het prijs dankzij de goede voorbereiding vanuit zijn zijde. Wij zouden Lex daarom ook aan iedereen aanbevelen! Mochten wij in de toekomst weer ergens hulp bij nodig hebben dan hoor je zeker van ons Lex! Nogmaals super bedankt voor alles.

  Reactie van Lex Wonen

  Beste Ron, ik ben blij voor jullie dat het toch gelukt is om een woning te vinden in dat mooie stukje Brabant. Ondanks dat de meeste mensen zich helemaal suf bieden op een woning is het ons beiden gelukt om toch een beetje normaal te kunnen kopen. Transparantie door openheid te geven van jullie situatie naar de makelaar toe heeft geholpen. Makelaars willen zekerheid en die hebben wij hun samen kunnen geven. Veel plezier met jullie huis.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Naar een matig gesprek met een grote naam in de financiële adviseurs wereld ben ik verder gaan zoeken via het internet ben ik terecht gekomen bij Lexwonen naar een goed gesprek over de mogelijkheden ben ik opzoek gegaan naar een woning die in het plaatje past en deze is gevonden en gekocht. Ik kan zeer tevreden terug kijken naar het gegeven advies en het behaalde resultaat.

  Reactie van Lex Wonen

  Patrick het was ook met jou fijn werken. Als er documenten nodig waren had ik ze zeer snel binnen. Veel plezier in je woning in het Noorden.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Bijna iedereen die een huis wilt kopen zoekt eerst voor iemand/bedrijf die hem kan helpen met alle noodzakelijke documenten en afspraken om een hypotheek afsluiten. Lex Wonen is precies what your looking for, dus. He made it happen for me. He'll make it happen for you.

  Reactie van Lex Wonen

  Ricardo, dankzij jullie snelle handelen i.v.m. aanleveren documenten konden jullie een huis kopen zonder eigen geld. Het was fijn om met jullie te werken.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Mijn broer en ik hadden na de aankoop van ons appartement vanzelfsprekend financiering nodig. Vanwege het feit dat we broers zijn en geen geschiedenis hebben wat betreft samenwonen is het bijzonder lastig om direct via een bank een (dekkende) hypotheek te regelen. Hierdoor zijn we via een internetonderzoekje bij Lex Wonen uitgekomen. Waarbij we door financiering van de marktwaarde meer hebben kunnen lenen dan dat de vraagprijs betrof. Hierdoor hebben we fors minder eigen geld nodig gehad voor de kosten koper, wat voor starters natuurlijk geen kwaad kan. Het regelen van de hypotheek en de communicatie met Lex verliepen op rolletjes. Lex Wonen is vanuit ons perspectief dan ook absoluut een aanrader!

  Verbeterpunten:
  Er schieten me niet direct duidelijke verbeterpunten te binnen.

  Reactie van Lex Wonen

  Hoi Broers Geurtsen, bedankt dat ik jullie familiehypotheek mocht regelen. We hebben fijn gewerkt en de plooitjes glad gestreken. Groetjes, Lex Wonen.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Lex heeft mij en mijn man enorm goed geadviseerd en geholpen, hierdoor hebben we onze droomhuis kunnen kopen. Supergave bijkomstigheid is dat dit gelukt is zonder de enorme bedragen aan eigen geld wat anderen wel vragen. Lex is altijd bereikbaar en zegt je exact wat je moet doen om goed en snel te kunnen schakelen. Top service.

  Verbeterpunten:
  Niets

  Reactie van Lex Wonen

  Fijn om te horen Metiary. Het is makkelijk werken als mensen zelf ook gemotiveerd zijn. Bedankt voor de opdracht

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Lex heeft ons supergoed en snel geholpen. Het was voor ons de eerste keer dat we een huis kochten en daarmee waren we helemaal vreemd in deze wereld. Lex heeft de tijd genomen om ons goed en in duidelijke taal alles uit te leggen zodat we de juiste beslissingen konden nemen. Zelfs op zijn vakantie schakelt hij supersnel en gaf hij ons de juiste informatie zodat we direct een bezichtiging konden plannen. Dezelfde middag hebben we na ruggespraak met Lex een bod uitgebracht, wat direct werd geaccepteerd, een week erna koopcontract getekend! Supersnel dus en dit alles omdat we gewoon dankzij Lex alle voorbereidingen afgehandeld hadden hierdoor wisten we precies wat mogelijk was en konden we snel schakelen. Sleutelwoorden bij Lex Wonen zijn; eerlijk, duidelijk, dienstbaar, supersnel en heeft overduidelijk kennis van zaken.

  Verbeterpunten:
  Niets

  Reactie van Lex Wonen

  Bedankt Marco voor de mooie recensie

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Lex Wonen wel of niet aan:

  Ik was wat wantrouwig in het begin. Was mij niet helemaal duidelijk wat de hulp van Lex mij ging kosten en hoe hij werkte. Uiteindelijk heeft hij ons fantastisch geholpen. Hij reageert overal razendsnel op, is altijd te bereiken en regelt werkelijk alles voor je. Ook wanneer je wel genoeg eigen geld hebt voor de kosten koper, of in welke situatie je ook zit; Lex regelt alles perfect voor je. En lukt het kopen van de eerste paar huizen niet? Dan gaat hij met net zo veel energie met het volgende huis aan de slag. Zonder dat het ons een cent extra kostte. Alles op no cure- no pay basis.

  Verbeterpunten:
  Niets.

  Reactie van Lex Wonen

  Arjan bedankt voor de mooie woorden. Wij proberen altijd het onderste uit de kan te halen voor onze klanten. 100% is normaal en 101% is waar wij naar streven. We geven nooit op waardoor wij wekelijks diverse referenties krijgen. Het is wel zo dat we bij jullie alles mee hadden. Veel plezier met jullie huis.

Schrijf een beoordeling

Over Lex Wonen

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Lex Wonen werkt kei hard zodat uw aankoop en hypotheek een onvergetelijk moment zal worden. Wij doen het boek pas dicht als u bij de notaris bent geweest.

Gratis hulp bij aankoop, koopakte met ontbindende voorwaarden en hypotheek. U krijgt de kwaliteit die u mag verwachten van een 5-sterrenspecialist⭐⭐⭐⭐⭐.

Lees de Reviews

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Lex Wonen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Lex Wonen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
04:00 - 21:15
Dinsdag
04:00 - 21:15
Woensdag
04:00 - 21:15
Donderdag
04:00 - 21:15
Vrijdag
04:00 - 21:30
Zaterdag
04:00 - 21:30
Zondag
07:30 - 21:30

Routebeschrijving

Vragen aan Lex Wonen?

Vraag het de specialist