Lohman Interiors

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 15 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Lohman Interiors
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Lohman Interiors is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Lohman Interiors te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Lohman Interiors heeft 15 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Lohman Interiors.
Gemiddeld wordt Lohman Interiors met een 9,6 beoordeeld.
Lohman Interiors heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Lohman Interiors

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Ik ben Jeroen Lohman. Al vanaf kleine jongen was ik gefascineerd door hout, houtbewerken en wat je er allemaal voor moois mee kan maken. Tijdens mijn opleiding als timmerman groeide deze passie steeds verder. Na de opleiding allround timmerman besloot ik de nodige opleidingen te volgen waarmee ik me meer kon gaan specialiseren op gebied van meubelen.

Na de 3 jarige, gecertificeerde vakopleiding van “Antiek meubelrestaurateur” kreeg ik steeds meer de smaak te pakken en heb toen nog enkele jaaropleidingen gevolgd om van alle vlakken op de hoogte te zijn voor het netjes en vakkundig restaureren van historische, antieke meubelen hun waarde en glans terug te kunnen geven. De opleidingen die ik daarvoor gevolgd heb zijn houtdraaier – verf technieken – polymeren en patineren en tenslotte biezen. Na al deze opleidingen met succes te hebben afgerond wilde ik nog 1 vak aan mijn lijstje toevoegen en dat was de opleiding “Antiek handelaar” zodat mijn algemene kennis kon worden uitgebreid naar een bredere kennis. Door deze opleiding werd mijn kennis op gebied van stijlen, periodes en modes uit oude tijden nog groter en is het nu ook mogelijk om meubelen en andere antiquiteiten in een bepaalde plaats en tijd te zetten. De bredere kennis helpt mij nog meer in het restaureren van meubelen zodat het exact in de stijl en materialen kan worden gerestaureerd wat het meubelstuk recht doet.

Gaande jaren ben ik me ook steeds meer gaan specialiseren op het vervaardigen van meubelen op maat en naar wens van onze klant en dan vooral in oud- en nieuw eiken. De unieke stukken die daarmee gecreëerd kunnen worden zijn geweldig. Combinaties van staal met oud eiken, oude balken hergebruiken, het maken van robuuste maar toch sfeervolle meubelen, enz…

Naast dit alles binnen de meubelen kunt u bij mij ook terecht voor alles wat met timmerwerkzaamheden te maken heeft. Van complete verbouwingen tot detailopdrachten. Binnen grote projecten werk ik veel en graag samen met een kundig team waaronder een binnenhuis architecte, loodgieter & elektricien. Dit allemaal om voor u het mooiste resultaat te realiseren.

Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Dinsdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Woensdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Donderdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Vrijdag
9:00 tot 17:00 op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Lohman Interiors
St. Bavodijk 16
4504 AA, Nieuwvliet

Vragen aan Lohman Interiors