Loohuis Keukens

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Loohuis Keukens
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Loohuis Keukens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Loohuis Keukens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Loohuis Keukens heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Loohuis Keukens.
Gemiddeld wordt Loohuis Keukens met een 0 beoordeeld.
Loohuis Keukens heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Loohuis Keukens

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Loohuis Keukens. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Loohuis Keukens
Essenlaan 123
7577 HA, Oldenzaal

Vragen aan Loohuis Keukens