Lukassen Tweewielers

Beoordeling 8,9 gebaseerd op 781 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,3%
Tevreden
4,5%
Ontevreden
2,2%

Lukassen Tweewielers
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Lukassen Tweewielers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Lukassen Tweewielers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Lukassen Tweewielers heeft 781 klantbeoordelingen verzameld.
93% is supertevreden, 4% is tevreden en 2% is ontevreden.
97.82% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Lukassen Tweewielers.
Gemiddeld wordt Lukassen Tweewielers met een 8,9 beoordeeld.
Lukassen Tweewielers heeft een NPS score van 91 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Lukassen Tweewielers

Lukassen Tweewielers is enerzijds een typisch regionaal familiebedrijf. Anderzijds doen onze twee moderne winkels in Wehl en Zevenaar mee met de grootste winkels in Nederland als het gaat om onze moderne aanpak. Zo hebben wij ons assortiment én de inrichting van onze werkplaatsen afgestemd op de almaar groeiende behoefte aan elektrisch fietsen. Kiest u voor aanschaf van een tweewieler bij Lukassen, dan profiteert u dus van het beste van twee werelden: een ouderwets gemoedelijke vertrouwde benadering, gecombineerd met het nieuwste van het nieuwste aan tweewielers, accessoires en de kennis daarover.

Premium dealer
Als premium dealer van alle merken die wij voeren hebben wij voorrang op levering door fabrikanten. Dat betekent dat u bij ons een ruimer assortiment aantreft dan bij de meeste andere tweewielerspecialisten. Daarnaast zorgt het feit dat wij voorrang krijgen op levering ervoor dat u dus sneller over uw nieuwe fiets kunt beschikken, mocht deze niet op voorraad zijn. Fabrikanten hebben bewust gekozen voor een samenwerking met Lukassen Tweewielers. Dat geldt andersom ook voor ons. Als er iets is met de door u aangeschafte tweewieler, dan stelt dit ons in staat om de garantie snel, correct en naar tevredenheid af te handelen.

Klantvriendelijke benadering
Vertrouwen is voor ons een groot goed. Dat vertaalt zich in de omgang met onze leveranciers en uiteraard ook met u. Wilt u proefrijden op een of meerdere fietsen om te ontdekken welk merk en type het beste bij u past, dan is dat uiteraard mogelijk. Daarnaast profiteert u als vaste klant via onze excellentpas van allerhande aantrekkelijke privileges, waaronder een gratis haal- en brengservice bij reparatie of onderhoud.

NPS scores van filialen

Lukassen Tweewielers Zevenaar B.V.
Zevenaar
Bekijk profielpagina

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Lukassen Tweewielers
Catharinastraat 21
7031BD, Wehl

Vragen aan Lukassen Tweewielers