Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV

Beoordeling 9 gebaseerd op 119 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
89,9%
Tevreden
6,7%
Ontevreden
3,4%

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV heeft 119 klantbeoordelingen verzameld.
90% is supertevreden, 7% is tevreden en 3% is ontevreden.
96.64% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV.
Gemiddeld wordt Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV met een 9 beoordeeld.
Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV heeft een NPS score van 87 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV

Markant Zonwering is de specialist uit Den Bosch in zonwering!

Zo kunt u bij Markant Zonwering terecht voor een:
Zonwering * Rolluiken * Knikarmscherm * Veranda * Screens * Uitvalscherm * Markies * Pergola * Parasol * Screen * Rolpoort * Garagedeur * Hor * Raamdecoratie * Shutters * Buitenjaloezieen*

Alle producten zijn van topniveau en worden vakkundig geadviseerd, gemeten en geleverd zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Markant zonwering zit perfect in elkaar en is van het beste materiaal geweven. Het profiel bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. De techniek is tot in de kleinste details getest en goed bevonden.

Kwaliteit van zonwering van Markant Zonwering
Veel mensen kiezen bij hun aankoop van zonwering en rolluiken, vaak enkel en alleen op prijs en vergeten wel eens de kwaliteit mee te nemen in hun beslissing. Wij hebben voor iedere portemonnee een oplossing, of het nu zonwering, rolluiken of een veranda betreft, wij bieden ze aan variƫrend in prijs en kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een goed advies, deskundigheid en professionaliteit. Markant Zonwering weet hoe belangrijk het is om hun klanten goed van dienst te zijn want de keuze van de juiste zonwering en rolluiken is soms vrij complex. Het ontwerp, dimensie en sturing van de zonwering dient tijdens de zomermaanden de zonnewarmte te weren, maar in de winter is die extra warmte welkom. Ook door een schaduwrijke plek in tuin, patio, loggia of veranda door zonwering, draagt bij tot een geriefelijk leven.
Het aanscherpen van de Energie Prestatie Norm (EPN) maakt zonweren steeds noodzakelijker. Een belangrijke energieslorpende activiteit is het koelen van uw woning of gebouw. Zo efficiƫnte mogelijk zonwering kan dit gedeeltelijk, en soms zelf volledig voorkomen, een belangrijke energiebesparende maatregel.

Showroom van Markant Zonwering
In onze sfeervolle en complete showroom in Den Bosch met uitgebreide presentaties kunnen wij u optimaal adviseren over zonwering, rolluiken en overige artikelen en zoeken we samen met u naar de beste oplossing. Indien gewenst komen we bij u thuis de situatie bekijken.
De showroom van Markant Zonwering is gevestigd aan Orthen 40-42 in Den Bosch. Hier kunt u op uw gemak onze gehele collectie zonwering, rolluiken en overige artikelen bekijken. Onze producten zijn van topniveau dus laat u inspireren!
Contact
Bel voor meer informatie naar 073 641 97 34 in Den Bosch of stuur een email naar info@markantzonweringen.nl Ons team zal uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 12.30 en 13.30-17.30
Woensdag
10:00 - 12.30 en 13.30-17.30
Donderdag
10:00 - 12.30 en 13.30-17.30
Vrijdag
10:00 - 12.30 en 13.30-17.30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV
Orthen 40-42
5231 XS, 'S-HERTOGENBOSCH

Vragen aan Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV