Marktechnical BV

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Marktechnical BV
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Marktechnical BV is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Marktechnical BV te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Marktechnical BV heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Marktechnical BV.
Gemiddeld wordt Marktechnical BV met een 0 beoordeeld.
Marktechnical BV heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Marktechnical BV

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Marktechnical BV. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Marktechnical BV
Lage Ham 172-178
5102 AE, Dongen

Vragen aan Marktechnical BV