Meubelfabriek Zaal

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 27 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
96,3%
Tevreden
0%
Ontevreden
3,7%

Meubelfabriek Zaal
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Meubelfabriek Zaal is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Meubelfabriek Zaal te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Meubelfabriek Zaal heeft 27 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 0% is tevreden en 4% is ontevreden.
96.3% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Meubelfabriek Zaal.
Gemiddeld wordt Meubelfabriek Zaal met een 9,3 beoordeeld.
Meubelfabriek Zaal heeft een NPS score van 93 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Meubelfabriek Zaal

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".

Dat is het uitgangspunt van Meubelfabriek Zaal . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Ouderwets vakmanschap
“Meubelen (geen zitmeubelen) worden van de hoogste kwaliteit kersen-, eiken-, beuken of MDF gemaakt”, aan het woord is Albert Zaal, eigenaar van Meubelfabriek Zaal uit Benthuizen. “In combinatie met vakmanschap zijn wij in staat om onze klanten kwaliteitsmeubelen te leveren.” Die kwaliteit die meubelfabriek Zaal hoog in het vaandel heeft wordt al sinds 1964 geleverd. Door de jaren heen is er langzaam een verschuiving opgetreden van seriematige productie naar maatwerkproductie. “Hierdoor zijn wij in staat om nog meer ons onderscheidend vermogen ten toon te spreiden. Bovendien haal je als meubelmaker veel meer voldoening uit een specifiek meubel dan aan serieproductie.” Het resultaat zijn meubelen die je nergens in de winkel kunt vinden.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 12:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

Meubelfabriek Zaal
Verbreepark 12
2731 BR, BENTHUIZEN

Vragen aan Meubelfabriek Zaal